Annonce
Fyn

P1-program hylder kranfører i Kerteminde: Blev ringet op af Anders Lund Madsen

Klaas Brinkman og hans superkran løb med opmærksomheden i Kerteminde i ugens løb. Foto Birgitte Carol heiberg
Klaas Brinkman var knap færdig med at rive siloen ned i Kerteminde, før han fik et telefonopkald af radiovært Anders Lund Madsen.
Annonce

Kerteminde: Morgen og aften, ja nærmest non-stop har han revet og sledet i den gamle FAF-silo på Nordre Havnekaj i Kerteminde, siden nedrivningen gik i gang tidligere på ugen.

Nysgerrige fra nær og fjern har hele taget turen til Kerteminde for at følge den fascinerende kæmpekrans kamp mod betonsiloen.

- Jeg kunne tjene mange penge, hvis folk betalte for alle de billeder, der er blevet taget af mig, fortalte han tidligere på ugen avisens udsendte.


Jeg kunne tjene mange penge, hvis folk betalte for alle de billeder, der er blevet taget af mig.

Klaas Brinkman


Men kranføreren Klaas Brinkman har ikke kun fået store mængder lokal opmærksomhed. Knap havde kran, kæmpeklo og kranfører forladt byen, før han blev en del af et nationalt radioprogram.

Ugens Håb

Fredag formiddag modtog han et opkald af radiovært Anders Lund Madsen fra DR-programmet De Konstruktive Nyheder:

- Du er Ugens Håb, lød beskeden i telefonen, mens kranføreren var på vej retur mod Holland efter sit første besøg nogensinde i Danmark.

- Tak, svarede en overrasket og lidt forvirret Klaas Brinkmann.

De to radioværter Anders Lund Madsen og Sanne Cigale Benmouyal havde læst historien "Klaas gad ikke gå i skole: Nu styrer han den monstermaskine, der spiser siloer til morgenmad" i Fyens Stiftstidende og ville hylde ham for at sige farvel til skolesystemet og alligevel klare sig så godt.

Udsendelsen blev sendt fredag den 27. november, og podcasten kan høres på www.dr.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce