Annonce
Kultur

Pæredansk americana-band klar til Midtfyns Festival

Bandet Bound by Law. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Bandet Bound by Law kommer på scenen til næste års Midtfyns Festival. Allerede søndag klokken 12 kan man få en smagsprøve på bandets musik på Torvet i Ringe.

Midtfyn: Bound by Law lyder navnet det det danske band med country-klang, som Midtfyns Festival nu kan offentliggøre som endnu et navn på scenen på festivalens 2020-udgave.

Ifølge presseansvarlig for Midtfyns Festival, Alex Viberg, beskrives Bound by Law som "et af tidens mest interessante americana-bands på den danske musikscene". Tilmed lyder det i en pressemeddelelse fra Midtfyns Festival, bliver Bound by Laws lyd ofte sammenlignet med musikere som Johnny Cash og Nick Cave.

Bandet giver endda en midtfynsk smagsprøve på sin musik søndag den 8. december klokken 12, når bandet spiller i forbindelse med Ringes Handelsstandsforenings juleshopperkonkurrence.

Ifølge Midtfyns Festival kombinerer Bound by Law i sin sangskrivning "den amerikanske rootsmusik med en kritisk skandinavisk sangskrivningstradition. Resultatet er et spændende musikalsk neo-western univers, hvor der er langt mellem de retskafne helte, og hvor de lovløse banditter udgøres af de internationale banker, olieindustrien og magtsyge politikere".

Bound by Law har ifølge Midtfyns Festival mere end en halv million afspilninger på Spotify, og i efteråret 2018 blev bandet inviteret til Texas Sounds International Country Music Awards, hvor de danske musikere vandt prisen “Original Song of the Year”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Ærø

'Et par tusinde kroner': Folkemødet underdrev ø-coasters udgifter til havneleje

Annonce