Annonce
Faaborg-Midtfyn

Påstod sig ordblind: Ældre faaborgenser i betalingsstrid på Anholt

Foto: Knud Erik Christensen
Annonce

Anholt/Faaborg: En lidt ældre faaborgenser blev i weekenden part i en betalingsstrid på havnen på Anholt, beretter JP Aarhus.

Søndag kl. 9.38 kørte den lokale betjent på Anholt ifølge avisen forbi ved lystbådehavnen, hvor der var opstået uoverensstemmelser om betaling af havneafgift.

En 85-årig mand fra Faaborg og hans 73-årige ven havde på grund af blæsevejret lørdag aften søgt nødhavn på Anholt, da de ikke havde kræfter til at sejle videre. Men de nægtede at betale havneafgift, og politiet blev ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi derfor kaldt til stedet.

Her oplyste den 85-årige mand i første omgang, at han var løbet tør for kontanter, og at han derfor ville have en faktura, som han kunne betale, når han kom hjem.

Efterfølgende oplyste han, at han var ordblind, og derfor ikke kunne betjene betalingsautomaten.

Manden blev bedt om at forlade havnen snarest muligt, men det endte med, at hans søn, som også havde en båd liggende i havnen, betalte for farens ophold indtil mandag.

Dette var faren dog ikke tilfreds med, da han som udgangspunkt mente, at det burde være gratis for pensionister over 80 år, skriver JP Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Ingen pladsbillet, intet mundbind? DSB kan intet gøre

Langeland

Klumme: Jeg savner fællessangen

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce