Annoncørbetalt indhold

På udkig efter et holdsæt? Dette skal I overveje

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ethvert fodboldhold fortjener et flot og professionelt holdsæt.

Står dit hold over for en kamp eller et stævne i den nærmeste fremtid, og mangler I ens sportstøj til formålet, så har I rig mulighed for at bestille tøjet i dag.

Annonce

Her på siden kan du læse lidt om, hvad dig og dine holdkammerater skal overveje inden bestilling af holdsæt med eller uden tryk. Du bliver i samme ombæring henvist til en leverandør af holdsæt, som gennem tiden har solgt over 15.000 holdsæt i Danmark.

Overvej jeres præferencer i forhold til design og farver

Holdsæt kan efterhånden fås i en verden af forskellige farver, designs og mønstre.

Der er rig mulighed for at købe ensfarvede spillersæt, men der findes også spillersæt med mønstre, tern, striber osv. Det med design vil altid være en smagssag, hvorfor det kan være svært at nå til enighed. Ved uenighed kan det give mening at lave en afstemning, så alle på holdet får noget at skulle have sagt.

Foruden de mange forskellige designs kan der vælges mellem en verden af farver. Det gælder ikke kun neutrale farver som hvid, grå og sort, men også iøjnefaldende farver som gul, orange, lyserød og neongrøn. Endnu en gang kan det give mening at lave en afstemning, hvis der ikke umiddelbart er enighed omkring valg af farve(r) til holdsættet.

Eget klublogo eller ej?

Der er rigtig mange tilvalg, når det kommer til design af holdsæt.

Som hold skal I bl.a. tage stilling til, om I vil have jeres eventuelle klublogo på trøjen, eller om I vil have trøjer uden logo. Har I ikke allerede et logo, så kan I med fordel tage fat i en grafisk designer, som vil kunne designe et logo ud fra jeres ønsker.

Der betales typisk et lille gebyr for dette tilvalg, men da det er en vigtig detalje, vil de ekstra penge være givet godt ud.

Jeres holdsæt kan sagtens bestå af andet end shorts og t-shirts

Et spillersæt består som udgangspunkt altid af en t-shirt og et par shorts med tryk. Derudover kan man vælge, om man vil have ens strømper, hvilket bestemt kan anbefales, hvis man gerne vil se helt ens ud – med et mere professionelt udtryk til følge.

Shorts, t-shirts og strømper er dog ikke det eneste, man kan købe til ens hold. Ved bestilling af holdsæt er der også mulighed for at bestille en masse andet.

Der kan også bestilles:

  • Målmandshandsker
  • Holdtasker
  • Overtrækstrøjer
  • Og meget andet!

Sportmonda er stedet, hvor alt dette kan købes til favorable priser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.