Annonce
Ærø

På Torvet vinder Travelers' Choice-pris: - Det forpligter, men ikke mere, end det plejer at gøre

Gunnar Schmidt Hansen, hotelejer af På Torvet i Ærøskøbing, føler at udmærkelsen fra Trip Advisor forpligter. Arkivfoto: Anders C. Østerby
Hvert år uddeler Trip Advisor priser til hoteller, restauranter og rejsebureauer, der har fået de bedste anmeldelser af deres kunder. I år vinder hotellet På Torvet i Ærøskøbing prisen for tredje gang.
Annonce

Ærøskøbing: "Tillykke, I er Travelers' Choice Awards vindere i 2020" sådan stod der i en mail, som hotel På Torvet modtog i juli måned.

Det er tredje gang, at Lili og Gunnar Schmidt Hansen modtager sådan en mail. Deres hotel i Ærøskøbing er nemlig et hit blandt gæsterne, og de gode anmeldelser har gjort På Torvet til et af de hoteller, der er blandt de 10 procent bedste.

- Det betyder ekstremt meget at få sådan en pris, fortæller Gunnar Schmidt Hansen, der til daglig ejer og driver hotel På Torvet.

Hotellet får mange gæster og mange af de gæster, der kommer, har før opholdt sig på hotellet. De er nemlig glade for de gode forhold og den hyggelige stemning, som Lili og Gunnar gør meget ud af at opretholde på deres hotel.

Annonce

Højt ambitionsniveau

Måske er det netop på grund af de gode forhold og hyggen, at så mange gæster giver hotellet gode anmeldelser. En anmeldelse skrevet den 2/8 læser lyder for eksempel:

- Vi har i årenes løb besøgt mange gode/mindre gode overnatnings steder i såvel ind- som udland. Denne helt unikke lille oase slår dem alle. Alt går op i en højere enhed. Atmosfæren, den smagfulde indretning, renlighed og ikke mindst oplevelsen og følelsen af, at dette sted drives af lyst og kærlighed. Dette er bestemt ikke nogen selvfølge. Den lille café er præget af samme indstilling og med et fantastisk personale. Vi taler stadig om vort dejlige ophold. Tak til Lili og Gunnar. Håber på et snarligt gensyn, skriver en af de besøgende.


Det forpligter at få sådan en pris, men ikke mere, end det plejer at gøre

Gunnar Schmidt Hansen, hotelejer


Anmeldelser som denne er grunden til, at På Torvet nu udmærkes som et af de bedste. På trods af de mange roser på Trip Advisors hjemmeside, det høje gennemsnit af gode anmeldelser og den fine pris, er Gunnar Schmidt Hansen ydmyg.

- Det forpligter at få sådan en pris, men ikke mere end det plejer at gøre. Vi går meget op i at give vores gæster et godt ophold med gode faciliteter, renlighed og hyggelig atmosfære. Det er nok også derfor, at der er så mange af vores gæster, der vender tilbage, fortæller Gunnar Schmidt Hansen til Fyns Amts Avis.

Hos På Torvet vil de fortsætte med deres høje ambitionsniveau om at give deres gæster et godt forhold, og håber, at prisen kan gøre, at endnu flere får øjnene op for hotellet og Ærø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce