Annonce
Langeland

På ræs sammen med "Bedste": Motion på Langeland skal hjælpe ulykkesramte børn

Bedsteræs til fordel for børn, ramt af ulykke, er også et tilbud på Langeland. Pengene skal forsøde indlagte børns ophold på sygehuse og lignende.
Annonce

LANGELAND: Hvert år kommer masser af børn til skade, og det er dem, der er i tankerne, når Børneulykkesfonden sætter et nyt initiativ i søen. Det kaldes "virtuelt bedsteræs".

Det foregår også på Langeland, men der er ikke noget bestemt start- og målsted eller klokkeslæt. Dog skal man gennemføre en, tre eller fem kilometer i løbet af weekenden 15.-16. august. Til gengæld bestemmer man selv, om man vil gå, løbe eller lignende, og man kan holde tilbørig afstand til andre.

Meningen er, at bedsteforældre og børnebørn sammen kan få en god oplevelse.

Undervejs er der forskellige øvelser, man kan lave.

Det koster 100 kroner pr. deltager. Så udleverer Børneulykkesfonden en refleksvest, en bedsteræs-guldmedalje, diplom, et aktivitetskort og et ditto, hvor man kan krydse af, når man har gennemført dem.

Virtuelt Bedsteræs arrangeres til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der arbejder på de danske børneafdelinger. Legeheltenes formål er at skabe aktiv leg og bevægelse hos de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce