Annonce
Fyn

På med kondi-fræserne: DHL Stafetten vender tilbage til Odense

Under en blå sommerhimmel løb tusindvis af odenseanere i 2019 med i DHL Stafetten. Det får de mulighed for igen denne sommer. Foto: Michael Bager
Til august kan tusindvis af odenseanere gå og løbe igennem Odense Zoo og Den Fynske Landsby til DHL Stafetten.

Odense: Løbesko på fødderne, sved på panden og måske en grillpølse i hånden efter løbe- eller gåturen.

Den traditionsrige DHL Stafetten vender i år tilbage til Odense og en række andre danske byer, efter stafetten sidste år blev aflyst på grund af corona-pandemien.

Den 17. til 19. august kan odenseanerne løbe og gå stafettens sædvanlige fem kilometer, og i år er der anlagt nye ruter gennem Odense Zoo og Den Fynske Landsby.

- Det var med et tungt hjerte, at vi var nødt til at aflyse DHL Stafetten sidste år på grund af COVID-19, men vi mødte kun forståelse og opbakning hos alle vores deltagere. Vi er forhåbningsfulde og i konstant dialog med myndighederne, så vi mener, at vi har et bedre udgangspunkt end sidste år, og der er jo endnu lang tid til august, siger Michael Nielsen, løbsleder hos Odense Gymnastikforening, som arranger DHL Stafetten Odense.

- Allerede nu har vi fået flere positive tilkendegivelser fra virksomheder, som i den grad glæder sig til at løbe med os igen.

Annonce

Samvær og godt grin

I Odense afholdes DHL Stafetten i år for 18. gang. Siden 1991 har transportvirksomheden DHL været hovedsponsor for stafetten, som i 2019 samlede 217.000 deltagere i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa.

- Vi ser frem til, at DHL Stafetten vender stærkt tilbage og glæder os til at deltage, så vi kan få nogle hyggelige og uformelle aftener i motionens tegn. Vi har alle behov for et godt grin og hyggeligt samvær – og ikke mindst en fantastisk aften at glæde os til, siger Susanne Katja Kristensen, Marketing Manager hos DHL Express.

DHL Stafetten er traditionelt set et arrangement, hvor arbejdspladser og virksomheder tilmelder et eller flere hold til at gå eller løbe en rute på fem kilometer og efterfølgende samles i store telte til socialt samvær med mad og drikke.

Arrangørerne er optimistiske i forhold til at afvikle stafetten, efter Folketinget har vedtaget en genåbningsplan med en gradvis udfasning af forsamlingsforbuddet. Hvis nye corona-restriktioner gør, at stafetten alligevel må aflyses, får alle tilmeldte fuld refundering.

DHL Stafetten

DHL Stafetten foregår i Odense den 17., 18. og 19. august 2021.

Ved stafetten i 2019 løb og gik 17.000 personer i Odense. I hele landet deltog 217.000 personer.

De penge, som DHL Stafetten hvert år tjener, bruges til at støtte elite-, ungdoms- og breddeidræts-arbejde.

Stafetten er størst i København, hvor op imod 125.000 deltager over fem dage i Fælledparken.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Klumme: What matters most?

Danmark For abonnenter

Runes knogler er skrøbelige som glas

Svendborg

Lægger op til kompromis: Udvalgsformand vil give opsagte bådejere to års opsigelse

Annonce