Annonce
Fyn

Overskud på 40.000 kroner: Frivillige fik jazzfestival i Middelfart til at gå i plus

Så mange frivillige gav en hånd med ved årets jazzfestival, at man slap for at hyre arbejdskraft ind og endte med et overskud på 40.000 kroner. Foto: Middelfart Jazzfestival
Formanden for Middelfart Jazzfestival, Flemming Hansen, kan fortælle om et overskud på 40.000 kroner ved mandagens generalforsamling i Østergades Forsamlingshus.
Annonce

Rettelse: Det har tidligere fremgået af artiklen, at foreningens kasserer er Pernille Møller Øland. Det korrekte navn er Birgitte Lindorff-Nielsen. Vi beklager fejlen.

Middelfart: Formanden for Middelfart Jazzfestival får svært ved at holde armene nede, når han mandag aften byder velkommen på årets generalforsamling i Østergades Forsamlingshus. Det beskedne overskud på 10.000 kroner, han forudså umiddelbart efter årets festival, skulle vise sig at vokse til 40.000 kroner, da alle tal var gjort op.

- Det er helt klart de frivilliges skyld. Så mange valgte at give en hånd med i år, at vi slap for at hyre betalt arbejdskraft ind. Samtidig har vi sparet penge på blandt andet lys og lyd, forklarer Flemming Hansen og føjer til, at indtægterne stort set har været de samme i 2019 som året før.

Det store plus giver mulighed for at overføre 30.000 kroner til en jubilæumskonto, så man allerede nu er godt rustet til festivalens 30-års jubilæum om to år.

Annonce

Kasserer fortsætter

Bestyrelsen har tidligere annonceret, at man skulle finde en ny kasserer, fordi Birgitte Lindorff-Nielsen, der kom ind fra en rolle som suppleant og afløste Peter Agger først på året, ikke ønskede at fortsætte. Hun har siden ombestemt sig og tager en tørn mere på pengekassen.

Til gengæld skal festivalen finde en ny sponsoransvarlig, da Steen Fabian Jensen ikke ønsker genvalg.

Bestyrelsen har samtidig besluttet at udvide ledelsen fra de nuværende fem til syv personer for at have flere hænder til at tage sig af de frivillige.

- Når nu vi endelig har fået så stor en opbakning, skal vi også passe på de frivillige, så de har lyst til at være med igen næste år, forklarer Flemming Hansen.

Han forudser ikke de store problemer med rekruttering af tre nye bestyrelsesmedlemmer, tværtimod kan det ende med kampvalg.

- For vi har allerede tilsagn fra seks mennesker, der gerne vil være med, siger Flemming Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce