Annonce
112

Overfaldet af fire mænd: Politiet efterlyser vidner til voldeligt røveri i Svendborg

Politi. Arkivfoto: Michael Bager
En 25-årig mand blev tirsdag aften overfaldet af fire mænd, som slog ham flere gange i hovedet og stjal hans telefon, pung og cigaretter. Politiet efterlyser vidner til overfaldet.
Annonce

Svendborg: Fyns Politi efterlyser vidner til et groft røveri tirsdag aften.

Mellem klokken 23.15 og 23.30 blev en 25-årig mand antastet er fire unge mænd på hjørnet, hvor Toldbodvej møder Jessens Mole, og ifølge en pressemeddelelse fra Fyns Politi udartede det sig voldsomt.

De fire forlangte, at den 25-årige udleverede sin telefon, pung og øvrige værdier, og da han nægtede, blev han slået flere gange i hovedet og væltet omkuld. Hvorefter de stjal hans mobiltelefon, cigaretter og pung, som ud over diverse kort indeholdt et mindre kontantbeløb.

Den 25-årige har beskrevet den ene af personerne som værende omkring 20 år gammel, 190 centimeter høj, mørk i huden og med mørkt hår, som var kortklippet i siderne.

Han talte dansk med arabisk accent og var iført en hvid hættetrøje, og også de øvrige tre personer beskrives som mørke i huden, ligesom de talte dansk med accent. Og så var de iført mørkt tøj, hedder det i pressemeddelelsen.

Politiet efterlyser vidner til episoden og vil også gerne i forbindelse med folk, der har set de fire personer før eller efter røveriet, og kan kontaktes på telefonnummer 114. /fier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce