Annonce
Fyn

Otterup-træner savnede energi i Herning

Jesper Chapion scorede tre mål for Otterup i Herning mod HC Midtjylland, der dog vandt klart med 30-23. Foto: Christian Nordholt
Nordfynboer var ved at få fat, men tabte 30-23 til HC Midtjylland i 1. division
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup er i gang igen i mændenes 1. division efter corona-pausen og manglede lige lidt, da nordfynboerne var i Herning, hvor hjemmeholdet vandt 30-23 efter 15-11 ved pausen.

- Vi var lige ved at være med i anden halvleg, men det havde ikke været retvisende eller fortjent, hvis vi var løbet med sejren. Der manglede energi og også noget skarphed, mente træner Daniel "Ludo" Nielsen på vej hjem fra heden.

Efter at have været klart bagud var Otterup pludselig med til 16-15 til hjemmeholdet, men så faldt kæden af igen.

- Vi var heldige i en periode i 7-mod-6-spillet og Frederik Skou Hansen i målet havde gode redninger, men på dagen var hjemmeholdet altså bedre end os. Det blev ikke ved med, at lykkes med 7-mod-6-spillet, erkendte nordfynboernes træner.

Nu har Otterup seks kampe inden den 19. december i et presset corona-program og de to næste lokalopgør hjemme mod SUS Nyborg og HC Odense lugter langt væk af fire point.

- Men vi skal jo levere en indsats, før vi kan køre pointene i hus, sagde Otterup-træneren.

Thomas Poulsen blev topscorer for Otterup med fem mål og så scorede følgende tre mål: Andreas Phil, Mats Gordon Krog, Jesper Chapion og Simon Omme.

Der var 200 tilskuere i Sportscenter Herning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce