Annonce
Håndbold

Otterup-profil står til karantæne

Otterups Thomas Poulsen risikerer hverken at være med mod Odder eller TMS Ringsted i de to sidste kamp i december. Foto: Kim Rune
Thomas Poulsen kan have spillet sin sidste 1. divisions-kamp i 2019.
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup-profilen Thomas Poulsen kan meget vel have spillet sin sidste 1. divisionskamp i 2019.

Kort ind i anden halvleg fik han både det røde kort som tegn på diskvalifikation og det blå kort af dommerparret Frederik Skou Nielsen og Teodor Mygind. Det blå kort betød, at episoden, hvor nordfynboen tacklede Ajax-spilleren Christopher Poulsen, skulle gennemses på video bagefter for at vurdere en eventuel karantæne.

Efter video-kiggeriet fastholdt dommerparret, at Thomas Poulsen tacklede sin modstander med strakt arm, så albuen ramte direkte i ansigtet på Ajax-manden fra siden og tacklingen var både "hensynsløs" og "voldsom", skrev de i indberetningen.

- Ud fra de ord, som dommerne bruger i deres indberetning, skal vi nok forvente en til to dages karantæne. Det er helt skævt, og vi var meget uenige om, hvordan vi så situationen, men dommerne holdt fast i deres vurdering, siger Otterup-træner Daniel Ludo Nielsen til Sport Fyn. Han så det mere som en tilfældighed, hvor Thomas Poulsen slet ikke så sin modstander komme.

Onsdag eller torsdag vil disciplinærudvalget i DHF beslutte, om der skal gives karantæne.

Efter sejren over Ajax er Otterup med helt fremme i toppen, inden de to sidste kampe før nytår hjemme mod Odder søndag den 15. december og topbraget ude mod TMS Ringsted den 21. december.

HC Odense hjalp endda Otterup i toppen ved at spille 25-25 for øjnene af 150 tilskuere i Dalumhallen.

Tolv minutter før tid var HC Odense bagud med 20-24. 28 sekunder før tid ved stillingen 24-25 fik HC Odense straffekast, og det omsatte Mikkel Søby til slutresultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce