Annonce
Fyn

Otterup: Julehandlen berøres ikke af byfornyelse

Der er taget hul på det store anlægsarbejde i det centrale Otterup, der er del af et større fornyelse- og byomdannelsesprojekt. Men arbejdet holder inde den 1. december. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Der er godt gang i fornyelse- og byomdannelsesprojektet i Otterup bymidte. Men i den travle julemåned skal de handlende nok få fred.

Otterup: Anlægsarbejdet på Jernbanegade, der er en del af et større fornyelse- og byomdannelsesprojekt i Otterup, er godt i gang. Den første del af arbejdet vedrører hovedsagligt forsyningsselskaberne, og første spadestik blev taget den 3. oktober. Anlægsarbejderne vil allerede holde inde med arbejdet den 1. december - ikke fordi at arbejdet forventes færdiglavet allerede om tre uger, men "af hensyn til de handlende". Dermed er julegave-shopperiet altså sikret ro og fred.

Anlægsarbejdet vil blive genoptaget, så snart vinteren tillader det, oplyser Louise Rasmussen, chef for drift i Nordfyns Kommune.

Til fornyelse og byomdannelse af Otterup bymidte er der afsat 8.448.000 kroner.

Annonce

Ombygning af kryds

Også trafikalt er der udsigt til forandringer i Otterup. Her venter nemlig en ombygning af krydset Søndergade/Bryggerivej, der står til at skulle koste 4.700.000 kroner. Omlægningen, der også indebærer opsætning af lysregulering, forventes at stå færdig i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Borgmester meget tilfreds med elfærgerapport: - Bedre end vi havde regnet med

Annonce