Annonce
Sport

Otterup HK smider sejren i sidste sekund

Mats Gordon Krog blev med ni mål topscorer for Otterup mod Tønder. Foto: Michael Bager
Otterup HK var uhyre tæt på fuldt udbytte mod TM Tønder Håndbold, men jyderne lykkedes med at udligne til 30-30 i sidste sekund.

HÅNDBOLD: Otterup HK så med fire minutter tilbage af udekampen mod TM Tønder Håndbold ud til at hive sejren i land med en føring på 30-27. Sådan skulle det dog ikke gå.

Med 18 sekunder tilbage på uret tager Otterup timeout ved stillingen 30-29. I det efterfølgende angreb spiller fynboerne sig fri til en 100 procents chance midt for mål med otte sekunder igen - og brænder.

Efterfølgende får hjemmeholdet sendt bolden hurtigt op mod Otterup-buret, og i sidste sekund tager et skud udefra underkanten af overliggeren og ryger ind på den - for Otterup - forkerte side af stregen til Tønder-jubel.

Annonce

Det er håndbold

Efter den hæsblæsende afslutning var Otterup-træner Daniel "Ludo" Nielsen ærgerlig over, at det ikke lykkedes at holde føringen til sidst.

- Vi spillede en bedre kamp end Tønder, men de spillede med høj risiko hele kampen. Efter fem minutter begyndte de at spille syv mod seks, og det fortsatte de med resten af kampen. Så igen mødte vi et hold, der spillede syv mod seks mod os ligesom i de sidste syv kampe, siger han til Sport Fyn.

- Det er sgu håndbold. Vi er pisseærgerlige allesammen, men der var ikke dårlig stemning i omklædningsrummet, for vi spillede os til de chancer, vi gerne ville, så der er ikke noget at pive over der.

- Det er superærgerligt, men vi brændte simpelthen for mange chancer i anden halvleg, slutter Otterup-træneren.

Daniel "Ludo" Nielsen er til sommer fortid i Otterup. Han skal i stedet være cheftræner i HC Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Debat

Fyns Amts Avis mener: Ny sydfynsk friskole kan ramme megatrend

Annonce