x
Annonce
Håndbold

Otterup HK: Kortene fløj i Tønder-arena

Anders Poulsen måtte forlade kampen i Tønder i anden halvleg efter dommernes kortshow. Arkivfoto: Arne Rasmussen
Selv om Anders Poulsen og Mikel Daly Christensen begge blev bænket i anden halvleg med tredje udvisning, pressede Otterup HK formstærke TM Tønder Håndbold i slutfasen. Men sønderjyderne trak alligevel det længste strå.

HÅNDBOLD: Otterup HK måtte søndag se sig overhalet af Skive fH i topfeltet af 1. division, efter at skibonitterne vandt hos HC Odense og Otterup HK selv tabte 29-32 i Tønder, hvor de lokale håndboldhelte fortsat ikke har sat point til i 2020.

Fynboerne har 26 point på femtepladsen, mens Skive fH har 27 point på fjerdepladsen. Begge klubber jagter den tredjeplads, som vil udløse playoff om oprykning. Tredjepladsen er foreløbig besat af IK Skovbakken med 28 point.

- Vi er klar til fem finaler i det resterende program. Og heldigvis har vi holdene lige omkring os i det program - Skovbakken, Skive og Sydhavsøerne - så det er op til os selv at nå det mål om en tredjeplads, vi nu har sat os, siger cheftræner Daniel Nielsen.

Med tre venstrehåndsspillere syge kæmpede Otterup HK med tingene fra kampstart i den altid intense arena i Tønder. Ved pausen var hjemmeholdet foran med 12-9, og sønderjyderne øgede forspringet efter pausen, så der på et tidspunkt stod 17-10.

Dommerne lod kortene flyve i opgøret, og det betød blandt andet, at to Otterup HK-profiler, Anders Poulsen og Mikel Dalby Christensen, begge blev bænket i anden halvleg med tredje udvisning. Alligevel lykkedes det fynboerne at komme helt op til TM Tønder i slutfasen - både til 29-28 og 30-29 til hjemmeholdet. Men nærmere kom Otterup HK altså ikke.

- Men jeg er meget tilfreds med den moral, som spillerne viste. Nu glæder jeg mig til nogle gode træninger op til de afsluttende kampe i turneringen, siger Daniel Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce