Annonce
Fyn

Otterup HK i regulær gyser

Mats Gordon Krog og de øvrige spillere fra Otterup HK skal på langfart søndag til et vigtigt opgør mod Elitesport Vendsyssel i Frederikshavn. Foto: Christian Nordholt/Ritzau Scanpix
Otterups mænd skal forsøge at vriste sig fri af bundregionen i Frederikshavn. Og så bør der ligge tre point og vente på DHG's kvinder i Lyngby.
Annonce

HÅNDBOLD: Det bliver en regulær gyser, når Otterup HK søndag skal en tur til Frederikshavn for at møde det "gamle" Frederikshavn - nu Elitesport Vendsyssel - i mændenes 1. division.

De to hold ligger og roder i bundregionen - begge med tre point for seks kampe. Fynboerne på en 11. plads er placeret lige over nedrykningsstregen - Elitesport Vendsyssel på en 12. plads på den første nedrykningsplads.

- Begge hold higer efter en sejr, så der vil uden tvivl blive kamp fra start til slut, skriver Finn Toftegaard fra klubbens elitebestyrelse på hjemmesiden.

- Fynboerne kommer med fysikken - Vendsyssel med en offensiv tilgang til tingene, som Toftegaard tilføjer.

Elitesport Vendsyssel har en trup med en god blanding af erfarne spillere og unge talenter. I sidste runde spillede HC Odense - også fra bunden af rækken - 27-27 mod Vendsyssel i Odense.

Finn Toftegaard beretter i øvrigt om høj intensitet ved træningspassene i Otterup i de seneste dage.

Annonce

DHG uden alternativ

DHG Odense spillede med i toppen af kvindernes 1. division i sidste sæson, men tingene har knebet for fynboerne i den nye sæson indtil nu, hvor de kun har hentet fire point i seks kampe.

Søndag skal DHG på besøg hos Lyngby HK, og det er et opgør, hvor der reelt ikke er noget alternativ til sejr for fynboerne. Københavnerne er således rækkens agterlanterne - uden point i seks forsøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Klumme: Kliks for klikkenes skyld

Annonce