Annonce
Fyn

Otterup HK gør det igen: Gordon var flyvende i Skive

Mats Gordon Krog scorede otte mål for Otterup HK i Skive. Foto: Christian Nordholt
Otterup HK er ved at finde sporet i den nye sæson. Lørdag fik fynboerne uafgjort 25-25 mod et formodet hold til top-to i 1. division, Skive fH.
Annonce

HÅNDBOLD: Otterup HK, der spillede med i toppen af 1. division i sidste sæson, fik en lidt slingrende start på den nye sæson med to nederlag - endog mod hold, som fynboerne reelt skal kunne slå på gode dage.

Men når man kender Otterup HK, så ved man også, at holdet faktisk ofte er bedst, når det er lidt undertippet og møder meget stærke modstandere.

Det har fynboerne så atter bevist. Først med en sejr over Team Sydhavsøerne og lørdag med uafgjort 25-25 hos Skive fH, der har en meget stærk hjemmebane og af mange er tippet til en placering i top-to i 1. division.

Skibonitterne førte med 12-11 ved pausen, men i starten af anden halvleg var Otterup HK foran med både et og to mål. Længere henne i halvlegen vendte billedet, men Otterup fik altså alligevel et point med hjem fra Skive.

Mats Gordon Krog var flyvende for Otterup med otte scoringer. Mads Kildelund leverede fire mål og Jesper Chapion tre. Og så var der fem spillere med to mål: Mikel Christensen, Andreas Pihl, Thomas Poulsen, Anders Poulsen og Simon Omme.

Umiddelbart før sæsonstart mistede Otterup Kristoffer Vestergaard - både topscorer og spilstyrer - til ligaklubben KIF Kolding. Før opgøret i Skive sagde sportschef Jan Trier Hansen til Sport Fyn:

- Jeg kan mærke, at holdet er ved at finde løsningerne efter Kristoffers farvel.

Og det viste kampen i Skive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce