I mit virke som fotograf og madskribent skriver jeg også til forskellige magasiner og fødevareproducenter.
Sidste år havde jeg et tema om havens bær. Ud fra dette har jeg mikset to af mine favoritter, nemlig pandekager og flødeskum.
De brombær, jeg selv har i min have, er sure. Til gengæld er de uden torne. Det er svært at få det hele.
Smag på de brombær, du plukker, så ved du, om du også lige skal tilsætte lidt ekstra sukker eller helt undvære.
Opskrift:
3 dl hvedemel
½ tsk. salt
4 dl mælk
3 æg
50 g smør til stegning
2½ dl piskefløde
300 g brombær
50 g flormelis
Pisk mel, salt og mælk sammen.
Tilsæt æg et ad gangen.
Pisk dejen godt sammen.
Steg pandekagerne på en pande med smør.
Pisk fløden.
Mos bærrene let og vend dem forsigtigt i flødeskummet.
Fyld de afkølede pandekager.
Pynt med bær og flormelis.