Annoncørbetalt indhold

Oplev stort Stand-Up Show på Ørbæk Marked.

Advarsel: Lattermusklerne er i fare !!

Som noget helt nyt på Ørbæk Marked, bliver det et stort Stand-up-Show der markerer afslutningen, på Ørbæk Marked 2015. Søndag eftermiddag kl. 15.30 er det 3 af de mest kendte Stand-up'er vi skal møde på scenen i det store markedstelt.

Kom i god tid og oplev rigtig markedsstemning rundt på pladsen.

Annonce

I showet præsenteres store navne som:

Andreas Bo, Thomas Varberg og Tobias Dybvad. Det bliver et stort grin søndag eftermiddag på Ørbæk Marked, hvor disse 3 fantastiske personer går på scenen i mindst 1 1/2 time og underholder med det bedste af det bedste fra deres store repertoire. Mød op og vær med til et rigtig sjovt punktum for Ørbæk Marked 2015 !!

Se mere på: http://orbek-marked.dk/det-sker/standup/

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.