Annonce
Ærø

Opera, fotoudstilling og golf: Ærøs turist- og erhvervschef giver dig her tre tips til weekenden

Chris Hammeken, direktør i Ærø Turist- og Erhvervforening, får en travl weekend med både reception, opera, restaurantbesøg, honninghøst, golf og fotoudstilling. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Ærø: Weekenden står for døren, og efter en længere nedlukning på grund af corona er der atter gang i hjulene på Ærø. Her får du tre tips fra øens turist- og erhvervsdirektør til, hvad du kan lave. Han tager udgangspunkt i sit eget weekendprogram.

1 Reception, opera og gourmetmad

Chris Hammeken og venner skal lørdag aften spise på Restaurant Udsigten. Her ses kokken Valdemar Rømer. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

- Jeg begynder weekenden med at besøge Ærø Guesthouse & Café i Vestergade i Ærøskøbing. De har åbningsreception fredag klokken 16-20, og jeg glæder mig til at se stedet og smage en af deres cocktails. Dagen efter, altså om lørdagen, skal Dorthe (kæreste, red.) og jeg til opera på havnen i Marstal. Vi havde planlagt, at vi ville sejle derud i vores Ærøskøbing-jolle. Den ligger i Ærøskøbing Havn, men jeg tror, at vi kører derud i stedet for. Vi har været til opera på Ebbes Bådebyggeri før, og jeg synes, at det er et rigtig godt initiativ. Det er helt fantastisk, at Karsten Hermansen har fået det op at stå på trods af corona. Det skal han have stor ros for. Aftenen slutter vi af med en middag på Restaurant Udsigten, hvor vi har været en gang før. De laver noget helt fantastisk mad, og vi skal spise der sammen med nogle gode venner.

2 Golf og honning

Golf giver god motion. Chris Hammeken tager turen rundt på søndag. Arkivfoto

- Søndag skal vi ud til Ærø Golfklub, hvor Dorthe har nogle bistader stående. Vi skal høste honning for anden gang i år, og det er faktisk lidt vildt, for man plejer normalt kun at kunne høste to gange om året, men i år ser det ud til, at vi ender med at kunne høste tre gange. Honningen slynger Dorthe selv, og den bliver solgt i golfklubbens klubhus. Når det er gjort, vil vi nok tage en tur rundt på golfbanen. Vi spiller cirka en gang om ugen, og det er både hyggeligt og giver god motion. Man når at gå omkring 10 kilometer på en 18-hullers bane.

3 Fotoudstilling på Søbygaard

Luca Bertis fotoudstilling "Ø-folk" vises lige nu på Søbygaard. Arkivfoto: Andrea Bisgaard

- Weekenden afslutter vi formentlig på Søbygaard, hvor der i øjeblikket vises fotoudstillingen "Ø-folk". Det er italieneren Luca Berti, der har taget fotografierne, og vi glæder os meget til at se dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce