Annonce
Fyn

Nyborg holdt "open by corona"

God musik og rose og håndsprit på bordet. Nyborgs handlende holdt Festlig Fredag og det foregik stille og roligt og med sikker afstand. Foto: Mogens Rasmussen
Nyborg holdt Festlig Fredag, men alle sørgede for, at sprede mere glæde end corona.
Annonce

Nyborg: Nyborg festede. Men stemningen kom aldrig op at syde og boble, som vi kendte det for eksempel til Open by Night i de gode gamle corona-frie dage.

Men det var lige præsis Nyborg Handels mening at byde op til fest, uden nogen kom hjem med noget, de ikke skulle have haft med hjem. Smitte altså.

Det festlige gadeband, Jumpin' Jacks, og Peter Nørgaard og hans drage Dennis sørgede for at peppe stemningen i handelsgaderne op på dagen, hvor statsminister Mette Frederiksen hvade skruet yderligere ned for morskaben i hele landet.

Desuden havde de handlende hyret et par unge mennesker, som i blå kedeldragter gav den som corona-patrulje, og sørgede for afstand og håndsprit.

Corona-patruljen på job i Nyborgs gader. da byen holdt Festlig Fredag. Foto: Mogens Rasmussen.

- Vi har jo en forpligtelse til at holde liv i byen, men jeg er glad for, at det hele foregik, som det gjorde i dag med hygiejne, afstand og gode råd, sagde markedschef Hans Henrik Kongsmark, da de handlende pakkede sammen ved 18-tiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce