Annonce
Fyn

Op til sæsonstarten: Kolding henter Otterup-trumf

Kristoffer Vestergaard i typisk aktion for Otterup. Hele tiden med øje for åbningerne i modstandernes forsvar og medspillernes løb og med en giftig venstrehånd. Foto: Michael Bager/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Kristoffer Vestergaard leverede en stor sæson i 1. division, både som skytte og som playmaker, og det har fået Kolding til reagere.
Annonce

HÅNDBOLD: Kolding IF har hentet Otterups teknisk skarpe back Kristoffer Vestergaard, der leverede stærke præstationer i sidste sæson i 1. division.

Vestergaard var med, da KIF trænede og spillede i Skærbækcentret onsdag middag.

I sidste sæson blev han topscorer for Otterup med 138 mål i 23 kampe.

Onsdag var Vestergaard med i sejren i træningskampen mod Viking, hvor han scorede to mål. Han spillede højre fløj og højre back, men egentlig er hans position playmaker, skriver JydskeVestkysten.

- Han er oprindeligt playmaker. Han er venstrehåndet, og det kan give os nogle muligheder i den side af banen. Det er godt at have nogle spillere, der kan dække flere positioner, siger KIF-træner Andreas Toudahl.

Annonce

Flere positioner

- Han kommer til at spille playmaker for os, men han er også klar til at tage en tørn på en position, han ikke er vant til.


Han er oprindeligt playmaker. Han er venstrehåndet, og det kan give os nogle muligheder i den side af banen

Kolding-træner Andreas Toudahl


Toudahl roser den unge playmaker for hans blik for medspillerne og hans egen målfarlighed.

- Kristoffer Vestergaard er en talentfuld dreng. Vi har fulgt hans udvikling fra Skanderborg, hvor han var ungdomsspiller. Han har fået en del fysik ind i sit spil, selvom han ikke er så høj. Det hele kulminerede for ham i sidste sæson med de utroligt mange mål, siger KIF-træneren til JydskeVestkysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce