Annonce
Svendborg

Onsdagens sydfynske coronatal: Smitten stiger yderligere i Svendborg

For første gang er incidens-tallet over 100 i Svendborg Kommune, hvor antallet af covid-19-smittede stiger yderligere igen onsdag 18. november. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Sydfyn: Coronasmitten stiger yderligere i Svendborg Kommune, og for første gang er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - nu over 100.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort onsdag 18. oktober klokken 14.00, er der de seneste syv dage registreret hele 63 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er syv flere sammenlignet med gårsdagens tal.

Ligeledes er incidensen steget til 108,3, og derfor er kommunen forsat på bekymringslisten. Herfra fjernes kommunen først, når incidenstallet er faldet til under 20, hvilket der efterhånden er en længere udsigt til.

Annonce

Til gengæld er smitten faldende i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor der de seneste syv dage er registreret 13 smittede, hvilket er tre færre end i går. Incidensen falder fra 31,1 til 24,1, og derfor befinder kommunen sig stadig på bekymringslisten.

Det gør Langeland Kommune også, hvor der ikke er sket nogen ændring i tallene sammenlignet med i går, og derfor er incidensen stadig 24,1 med tre registrerede smittede de seneste syv dage.

På Ærø er der også status quo med én enkelt registreret smittet. Med en incidens på 16,8 er Ærø Kommune altså den eneste kommune på Sydfyn, der undgår at befinde sig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste.

Og selvom smitten stiger i Svendborg disse dage, er der stadig et stykke op til de kommuner med de højeste incidens-tal. Her finder man således kommunerne Herlev med en incidens på 383,5, Brøndby med 337,7 og Lyngby-Taarbæk med 328,7. /Sotla

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forening for forældre med anbragte børn kalder sagen om lille Marco "grotesk": - Forældrene blev lovet mere samvær allerede i maj

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

En læser får svar: - Skal jeg virkelig køre slalom mellem hestepærer?

Svendborg For abonnenter

Svendborg Efterskole huser veteranbørn: Sommerlejren giver dem ro i hverdagen

Fyn

Mere vand på vej: DMI varsler risiko for skybrud og torden

Debat

Kronik: Visioner for en sammenhængende kommune

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Det har længe været passé med kæft-trit-og-retning

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Søsiden

Se billeder fra præmie-show: Øhavs-skonnerter toppede i Fyn Rundt

Svendborg

Svendborgenserne sorterer skrald som aldrig før efter ny lov, men en ting halter:- Mange er bange for at gøre noget forkert

Sport

Mens du sov: Badminton-Axelsen videre, svømme-Blume videre og løber-Sara videre

Langeland

Carsten Holm er kåret som ugens nummer 1 VIP: - Det er sjovt, når sådanne to verdener mødes

Svendborg For abonnenter

Tak, men nej tak: To røde partier har afvist valgforbund med Enhedslisten

Svendborg

Spidskandidaterne: Bo Hansen ville allerhelst placere vindmøller på havet

Annonce