Annonce
Svendborg

Onsdagens coronatal: Smitten er på retræte

Antallet af smittede med corona falder i flere sydfynske kommuner. Kun Faaborg-Midtfyn oplever en lille stigning fra tirsdag til onsdag på en enkelt, så der nu er 17 smittede, viser den seneste opdatering fra Statens Serum Institut. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Sydfyn: De fleste af os håber, at coronasmitten snart forsvinder ud af vores liv. Og et kig på smittetallene for de seneste syv dage i det sydfynske vidner om, at smitten flere steder er på retur.

Det største fald finder vi i Svendborg Kommune, hvor der ifølge Statens Serum Instituts opgørelse onsdag klokken 14 er 21 smittede de seneste syv dage. Til sammenligning lød det tal tirsdag på 27 smittede. Dermed er antallet af smittede pr. 100.000 - det såkaldte incidenstal - på 36,1.

Også på Langeland falder smitten. Tirsdag lød antallet af smittede på fire smittede, mens det onsdag er på tre smittede. Incidenstallet er således 24,1.

Ærø har fortsat syv smittede og dermed en incidens på 117,3, mens antallet af smittede i Faaborg-Midtfyn Kommune er steget med en enkelt siden tirsdag, så kommunen nu tegner sig for 17 smittede og dermed et incidenstal på 33. /anwni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Mette Frederiksens israelske vaccineplaner er “fløjtende ligegyldige” for den nuværende coronabølge, siger eksperter

Faaborg-Midtfyn

Det er folks egen sag: Læsere kritiske over for vaccinationstvang

Annonce