Annonce
Svendborg

Onsdagens coronatal: Langeland halverer, Svendborg stiger, Ærø går fri

Antallet af smittede halveres på Langeland, mens det stiger i Svendborg og Ærø fortsat går fri. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: En lille stigning i Svendborg, halvering på Langeland og stadig nul smittede på Ærø. Sådan kan onsdagens opdatering af corona smittetal opsummeres kort.

I Svendborg Kommune er der onsdag 39 smittetilfælde indenfor de sidste syv dage. Det er en stigning på to sammenholdt med tirsdag. Incidenstallet - antallet af smittede for hver 100.000 indbyggere -  hæves derfor også, og hvor det tirsdag lød på 63, har det onsdag rykket sig op på 67.

På Langeland bevæger tallene for smitten sig nedad. Antallet af smittede indenfor de seneste syv dage ligger på 1. Tirsdag var tallet 2, og Langeland har altså fået halveret det. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for incidenstallet som flytter sig ned på 8.

Sidst, men ikke mindst fortsætter Ærø den misundelsesværdige tendens og kan glæde sig over at være en ud af kun to kommuner i hele landet, som ikke har nogle smittede borgere. Den anden er Fanø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Annonce