Annonce
Faaborg-Midtfyn

Om tre uger kan døren åbnes: Corona bremser ny thai-restaurant

Thip Thitapan og Torben Hansen står bag Ringes nye restaurant/take away. Thip Thitapans datter B-Bee skal også hjælpe til. Arkivfoto: René Johansen
Om cirka tre ugers tid forventer folkene bag Ringes ny thai-restaurant at slå døren op. Tempoet med at gøre klar er sat lidt ned på grund af corona-situationen.
Annonce

Ringe: Det blev mødt med stor begejstring hos folk i byen, da Torben Hansen og Thip Thitapan i slutningen af august meldte ud, at de var i gang med at omdanne butikslokalet på Jernbanegade 30A i Ringe til en thai-restaurant.

Men borgerne har endnu til gode at nyde maden fra stedet, for håbet/ønsket om at kunne åbne i starten af oktober er ikke blevet til noget.

- Det er svært med det her corona, og derfor har vi taget gassen lidt af det. Vi hører nyheder alle sammen, og lige pludselig risikerer vi kun at kunne være 10 sammen. Så vil vil hellere trække det lidt og få kælet for detaljerne, forklarer Torben Hansen.

- Det kribler for at komme i gang, og vi kunne godt tænke os at lave en større event, når vi åbner op. Men det kan vi bare ikke, som tiderne er nu, lyder det fra ham.

Annonce

Tre ugers tid

Det bliver Torben Hansens hustru, Thip Thitapan, der skal drive restauranten, mens blandt andet hendes datter bliver hjælpen i restauranten, der tilbyder thai-takeaway.

Der bliver dog også mulighed for at spise i restauranten.

- Vi har simpelthen fået så meget positiv respons på det, og jeg er åbenbart blevet en kendt person i Ringe by. I byggemarkedet og på genbrugspladsen hilser de og spørger, om det ikke er mig, der går i restauranten. Så det er fint, siger Torben Hansen, der ved siden af sin tømrervirksomhed sætter lokalet i stand.


Det kribler for at komme i gang, og vi kunne godt tænke os at lave en større event, når vi åbner op. Men det kan vi bare ikke, som tiderne er nu.

Torben Hansen


Et kig ind af vinduet afslører, at restauranten for alvor tager form.

- Gulvet er ved at være lagt, og håndværksmæssigt regner jeg med at være færdig i weekenden (denne weekend, red.). Så jeg vil skyde på, at vi om tre ugers tid slår døren op for takeaway, og så venter vi lidt med restaurantdelen, bemærker Torben Hansen med henvisning til coronasituationen, der ikke just har gjort det lettere at åbne og drive en restaurant.

Mens restaurantlokalet stort set er ved at være færdigt, så kniber det lidt mere med det udvendige.

- Hans Jørgensen (indehaveren af bygningen) hænger lidt med at få malet facaden. Han havde lovet, at han ville have den malet, men det sker nok ikke, siger Torben Hansen.

Han overvejer nu selv at få sat gang i at få malet butiksfacaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Borgmester til de ærøske forbrugere: Hvis du handler lokalt i dag, vil butikken også være der i morgen

Annonce