Annonce
Fodbold

OKS'en fylder rundt og slår med halen

OKS er - som alle andre fynske klubber - ved at varme og træne sig op til det kommende fodboldforår. Her ses angriberen Anders Kolind i forrige sæson i kamp mod lokalrivalen Marienlyst i den store udebanedragt. Begge kluber mødes i foråret i Danmarksserien. Foto Birgitte Carol Heiberg
OKS fylder 90 år og markerer det på torsdag. Klubben blev i sin tid stiftet ved en sammenslutning af flere arbejderklubber i Odense.

FODBOLD: OKS fylder 90 år, og det markerer med en reception på torsdag mellem klokken 15.00 og 18.00 - i klubhuset på Østerbæksvej i Odense.

OKS - der har dybe rødder som arbejderklub - blev stiftet den 30. januar 1930 som en sammenslutning af Gasværkets Sportsklub, Elværkets Sportsklub samt Telefonvæsenets Sportsklub. Dengang stod OKS for Odense Kommunale Sportsklub.

Siden 1945 har OKS haft sin nuværende betegnelse - Odense Kammeraternes Sportsklub

- Vi håber at se mange af vores medlemmer og venner af huset til nogen fornøjelige timer i klubhuset på Østerbæksvej, skriver OKS-pressedirektør Henrik Kleiner på hjemmesiden.

OKS var i 1980'erne tæt på oprykning til landets øverste række - dengang klubben i en del år måtte betragtes som førende i Odense inden for netværk og tilknytning af sponsorer.

Generelt var klubben førhen at finde i de øverste fynske serier, men i dag ligger OKS i Danmarksserien og har i øvrigt en betragtelig seniorafdeling - og råder samtidig over en af Fyns største ungdomsafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Styrelse retter kritik mod Oure Friskole: Nuværende leder og bestyrelsesformand skulle have gjort noget

Annonce