Annonce
Sport

Odense-stjernen Kamilla Larsen bliver spilleragent

Kamilla Larsen, Odense Håndbold, fortsætter som spilleragent. Foto: Michael Bager
Kamilla Larsen vil hjælpe spillere videre til topklubber

HÅNDBOLD: Kamilla Larsen løber i slutningen af maj for sidste gang på banen som professionel håndboldspiller for Odense Håndbold. Hun kan se tilbage på en gloRværdig elitekarriere, der har budt på 21 år med alt fra både Champions League-triumfer, masser af kampe for det danske landshold og fire danske mesterskaber.

Men hun fortsætter karrieren som spilleragent hos People in Sport  fra 1. august 2022.

Kamilla Larsen skal indgå i et  damehåndbold-team i People in Sport med Sabine Pedersen, Frank Henriksen og Michael Skjern på holdet og kollegaerne Cyril Viudes i Frankrig og Trond Jenseg fra Norge.

Annonce

- Vi ser meget frem til at byde Kamilla Larsen velkommen, og glæder os over, at hendes store erfaring nu kan komme eksisterende klienter og nye, spirende håndboldtalenter til gode.

- På håndboldsiden har vi det seneste år oplevet en kraftig stigning i vore aktiviteter, og med Kamillas massive erfaring som eliteudøver og store indsigt styrker vi nu vores stærke håndboldteam yderligere, så vi kan imødekomme den stigende efterspørgsel på vores rådgivning, siger Thomas Løvind Andersen, adm. direktør i People in Sport.

21 år på øverste hylde

Kamilla Larsen har som aktiv haft en stor karriere med 21 år på øverste hylde. Hendes trofæskab indeholder fire danske mesterskaber, én EHF Cup-titel og hele tre Champions League titler. Og så har hun spillet 99 landskampe for det danske landshold.

Den erfaring tager hun med sig i jobbet som agent for nogle af verdens bedste kvindelige håndboldspillere og nogle af de største talenter.

- Jeg har i mine 21 år som professionel håndboldspiller oplevet mange opture, men også mødt store udfordringer, som har givet mig en masse erfaring. Det bliver vemodigt, men jeg glæder mig samtidig utrolig meget til at starte et nyt eventyr op og blive en del af familien i People in Sport.

Kamilla Larsen ville oprindeligt gerne have fortsat i Odense Håndbold, men ledelsen vendte tommelfingeren ned for det ønske.

-  Jeg har som aktiv altid oplevet dem som transparente, ærlige og kontante agenter. De værdier vil jeg gerne være med til at fremme, når jeg skal hjælpe unge talenter og rutinerede spillere til at nå deres professionelle mål i livet, siger Kamilla Larsen, der sammen med Odense Håndbold på onsdag i Ikast skal forsøge at forfølge muligheden for en ny DM-finale.

Det er vanskeligt, for det kræver en sejr mod Herning/Ikast, der lammetævede Odense på Fyn i den første DM-semifinale med 31-24. Odense har så hjemmebanefordel i en eventuel tredje og afgørende DM-semifinale i Odense lørdag den 21. maj.

Annonce
Svendborg For abonnenter

Reaktioner på ny multiarena i Svendborg: Stor begejstring, men politiker er skeptisk

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Efter kraftig opfordring fra politiet: Ny parkeringsplan kan sende p-vagter tilbage på gaden

Svendborg For abonnenter

Sydfynsk vingård solgt efter tre dage på markedet: - Det er ikke helt normalt, at en ejendom bliver solgt så hurtigt i den prisklasse

Svendborg

To mænd dømt og udvist af landet for tyveri af spiritus: SuperBrugsen i Skårup oplever flere, der snupper de dyre flasker

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Intet er sket med faldefærdig bygning, selvom deadline blev overskredet for en måned siden: - Skal vi komme til skade eller miste livet, før nogen gør noget?

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Ærø

Mek Peks far og søn projekt er efter ti år endelig lykkes

Sport For abonnenter

Svendborg-Oure FA er i 3. division - nu falder afgørelserne i Danmarksserien

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Sport For abonnenter

Odense Håndbold kan score DM-guldet på festdag - men holdet og Mie Højlund må forvente modtræk

Svendborg

Mads og Signe vågnede til lyden af knust glas midt om natten: - Pludselig stod der en fremmed mand i naboens have

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Sport For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Multiarena i Svendborg kan sikre, at vi ikke længere skal være underdogs

Livsstil For abonnenter

Michael Ahlefeldt laver kunst i neon: - Jeg blotter mig med det her

Faaborg-Midtfyn

Endnu en investering er på vej: Steensgaard vil gerne købe mere jord

Annonce