Annonce
Fyn

Odense Renovation: Her kommer du bedst af med haveaffald i weekenden og i påsken

Odense Nord Miljøcenter vil i den kommende weekend og alle påskadagene være åbent for private, der skal af med haveaffald. Arkivfoto: Kim Rune
Odense Nord Miljøcenter, der normalt er forbeholdt erhvervsdrivende, bliver i den kommende weekend og alle påskedagene åbnet for private, der skal af med haveaffald.

Odense Renovation kunne tirsdag middag se tilbage på en morgen, der var gået problemløst på alle byens genbrugsstationer. Men for, at det også skal gå godt i den kommende weekend og i påsken, vil private borgere, der skal af med haveaffald, blive inviteret ind på en særlig plads, som normalt er forbeholdt erhvervsdrivende.

- Vi holder ekstraordinært Odense Nord Miljøcenter åbent for modtagelse af haveaffald i weekenden og fra skærtorsdag til 2. påskedag. Det er en stor åben plads, hvor man ikke kommer så tæt på hinanden, og vi laver simpelthen nogle områder, hvor man bare kan læsse sit haveaffald af og køre igen, fortæller Claus Hammerich, der er kommunikationschef hos Odense Renovation.

- Vi har besluttet det her, fordi påsken jo som regel kickstarter havesæsonen. Og for at undgå for mange kunder ude på genbrugsstationerne, vil vi tilbyde, at man kan aflevere haveaffald på Odense Nord Miljøcenter.

Annonce

Intet stormløb

Da Claus Hammerich gjorde foreløbig status tirsdag ved middagstid, kunne han fastslå, at al frygt om stormløb mod genbrugsstationerne havde vist sig at være ubegrundet.

- Borgerne har lyttet og forstået budskabet om at komme senere. Vi har haft en vagtmand på alle stationerne, men vi har ikke oplevet, at der har været for mange mennesker inde på samme tid. Men vi beholder vagtmændene derude, for vi kan måske forvente, at der kommer flere mennesker i weekenden, fordi mange trods alt stadig går på arbejde, siger Claus Hammerich, der er glad for, at det er gået så godt indtil videre.

- Det har faktisk ikke været værre end på en almindelig dag. Det skuffede på den gode måde med hensyn til tilstrømningen.

Odense Nord Miljøcenter ligger Strandløkkevej 100, 5270 Odense N, og der er åbent på lørdag og søndag og hele påsken fra 9-18 hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jubilæum For abonnenter

Fra billettering og klingende mønt til digitalt rejsekort: For halvtreds år siden kørte Kjeld Uhrenholt sin første bus

Svendborg

Grænseåbning bringer glæde på Sydfyn: - Solen skinner på turismen i dag

Annonce