Annonce
Sport

Odense Håndbolds ene målmand har fundet sin nye klub - Tess Wester spiller for Bukarest efter sommerferien

Tess Wester, der altid er klar med en spektakulær redning eller to, skifter til rumænsk tophåndbold efter denne sæson, som hun håber at afslutte med et trofæ eller to i Odense Håndbold. Her ses Wester under den nylige Champions League-kamp mod en anden rumænske storklub Valcea. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Odense Håndbolds målmand Tess Wester, der i januar meldte, at hun stopper til sommer, skifter til rumænske Bucuresti. Westers mand Mart Lieder, der er angriber i OB, har endnu kontrakt frem til sommeren 2022.

HÅNDBOLD: Der er nu sat navn på Odense Håndbold-målmand Tess Westers kommende klub, som bliver den rumænske storklub CSM Bururesti, melder europamester.dk.

Wester meldte for nylig, at hun stopper i klubben, når kontrakten udløber til sommer.

I forvejen råder Odense Håndbold over landsholdsmålmand Althea Reinhardt, og klubben har netop tegnet med den svenske landsholdsbobler Martina Thörn fra Aarhus United, så man er på plads på den position til næste sæson.

Tess Westers kommende skifte vil igen udløse spekulationer om OB-angriberen Mart Lieders fremtid i OB, hvor han også er på kontrakt efter sommerferien - nemlig frem til sommeren 2022.


Vi skal tale om det, vi er jo gift. Vi har altid sagt, at det er fint at være i samme land og her i Odense i samme by, men vi har begge vores karrierer

OB-angriber Mart Lieder


- Jeg har kontrakt her til sommeren 2022. I fodbold kan alting ske, men min hensigt er at blive og vise, hvorfor OB for et år siden købte mig fra Sønderjyske. Jeg har ikke haft den bedste start her, men jeg er tilbage nu og klar til at spille. Du må spørge Tess om hendes fremtid, sagde Lieder i januar til Sport Fyn, da de kom frem, at fruen forlod Odense Håndbold til sommer.

Annonce

- Vi er jo gift

Lieder tilføjede dog, at parret naturligvis skulle "tale om det, vi er jo gift. Vi har altid sagt, at det er fint at være i samme land og her i Odense i samme by, men vi har begge vores karrierer og vi skal ikke stå i vejen for hinanden, tilføjede Lieder, der forleden endelig scorede et mål for OB i sejren over Randers.

Sport Fyn kan tilføje, at der er tre-fire-fem traditionsklubber i Bukarest i begge de to øverste divisioner, så det kan da være sandsynligt, at en af de klubber, Tess Westers nye klub ejerskab og Lieder strikker en aftale sammen til sommer - i samtykke med OB - så det hele falder på plads og meldes ud, når sæsonen er slut.

Hvis ikke det sker, ligner det jo et fjern-forhold af de mere markante.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce