Annonce
Sport

Odense Håndbold tager for alvor hul på tætpakket sæson: - Vi er nødt til at dosere spillerne

Mie Højlund er lige nu Odense Håndbolds topscorer, og i holdets seneste kamp blev det til hele syv scoringer. Her ses hun i det seneste ligaopgør mod Skanderborg Håndbold. Foto: Ole Nielsen.
Odense Håndbold har fået den bedst mulige start på sæsonen med tre sejre i de seneste ligakampe, og onsdag venter endnu en kamp. Og kampe bliver der nok af for det fynske mandskab.

HÅNDBOLD: Efter hjemkomst fra Champions League kamp i Tyrkiet er Odense Håndbold atter klar til en ligakamp denne gang mod oprykker holdet Ringkøbing Håndbold, som spillede en flot og overbevisende sæson i 1. division i den forgangne sæson.

Onsdag tørner holdene sammen i Sydbank Arena, og Odense mandskabet går ind til kampen med en stor selvtillid efter opgøret med Kastamonu Belediyesi GSK i Champions League, samt et flot spil i sæsonens ligakampe. Og cheftræner Ulrik Kirkely er ikke i tvivl om, at holdet nok skal levere til onsdagens kamp:

- Med det vi leverede i Tyrkiet, som var et professionelt håndværk, så står vi et sted, hvor vi kan levere gode præstationer, og derved skabe en god kamp.

Annonce

Tætpakket sæson

Mandag eftermiddag ankom det fynske hold igen til Danmark efter at have været i Tyrkiet. Onsdag spilles der ligakamp, og allerede lørdag tager Odense Håndbold imod Metz Handball til sæsonens anden Champions League kamp. Og listen af kampe fortsætter.

Aftalerne og relationerne er ved at være på plads, og det er fantastisk, for det er stadig en meget ung sæson

Cheftræner Ulrik Kirkely

Odense Håndbold har taget hul på den del af sæsonen, hvor der både skal spilles Champions League og ligakampe, og derfor er holdet også i større grad nødt til at fordele spilletiden mellem spillerne.

- Vi er nødt til at dosere spillerne i den forstand, at vi skal kigge på, hvor meget de spiller og få det fordelt ud, så vi ikke har nogen, der ender med skader eller ren og skær udmattelse, fortæller Ulrik Kirkely og tilføjer:

- Det er en hård sæson, vi går i møde, og det er vi nødt til at tage højde for.

Annonce

Spillet hænger sammen

Spillet i søndagens kamp var tæt på at være helt på plads for Odense Håndbold, og Ulrik Kirkely er glad for allerede at være nået dertil, hvor holdet har fundet hinanden og fået spillet til at hænge sammen.

- Aftalerne og relationerne er ved at være på plads, og det er fantastisk, for det er stadig en meget ung sæson. Vi må ikke glemme, at vi først startede op for omkring en måned siden, så vi er et sted, hvor vi kan være tilfredse med spillet - det er stort, fortæller Ulrik Kirkely.

Annonce

Skader på ubestemt tid

Både Helena Elver og Lois Abbingh sidder stadig ude med skader, og som det ser ud lige nu, er der ikke nogen horisont på, hvornår de igen trækker i den orange Odense-trøje, og løber på banen til en kamp for Odense Håndbold.

Men Ulrik Kirkely er klar til at vente på, at de to topspillere igen er fuldstændig på toppen, da holdet lige nu er så godt stillet med holdets andre spillere:

- Vi har ikke en masse småskader, som vi skal tage højde for, og derfor har vi, som det ser ud lige nu, også tid til at vente, til Lois og Helena er helt klar, så vi ikke sender dem på banen og risikerer forværring i deres skader.

Kampen mellem Odense Håndbold dog Ringkøbing Håndbold spilles onsdag klokken 18.30 i Sydbank Arena.

Annonce
Ærø For abonnenter

80-årige Karl Ove fra Ærø kommer snart på landsdækkende tv: - Det havde jeg aldrig troet, at jeg skulle opleve

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Kommunal vejchef sparket ud: Kunne ikke se forskel på dit og mit

Svendborg For abonnenter

13 år siden sidst, at alle har skrevet under på budgettet: Nyt børnehus på Thurø, cykelstier i lokalområderne og penge til et plejehjem

Svendborg

Helt elektrisk dag: SEF-direktør håber, folk får lyst til at få en varmepumpe eller elbil

Langeland

Klumme om klimabelastning: Grisene er langt foran får og køer, når det kommer til at få mest muligt ud af fodret - selv kyllinger får baghjul

Faaborg-Midtfyn

23-årige Victor hyldes for sit arbejde og humør: Nu har han fundet den fine skjorte frem

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Flextaxachauffør fór vild til Bentes bisættelse: Nu siger Fynbus undskyld og sender blomster

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Sport

Nu er det så småt alvor - HC Odense skal finde musklerne frem mod Team Sydhavsøerne

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv For abonnenter

Anders tog på togt og satte sejl til kaptajndrømmen - nu truer finansloven skoleskibene

Fyn

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Faaborg-Midtfyn

Formand undskylder beslutning: Nu må omstridt kandidat alligevel komme med i paneldebat

Navne For abonnenter

Marstals store historieformidler: Det bliver aldrig trivielt at fortælle

Faaborg-Midtfyn

Hurtig indsats reddede gammel bygade fra ny storbrand

Annonce