Annonce
Sport

Odense Håndbold skal holde tungen lige i munden

I forbindelse med Odense Håndbolds smalle sejr, 30-28, hos Ajax København sidste onsdag kom venstrefløjen Freja Cohrt  på Rundens Hold for anden gang i træk. Foto: Michael Bager
Odense Håndbold har onsdag aften den sværeste kamp af topholdene i ligaen, og en sejr over Nykøbing Falster Håndbold ligner et must, hvis fynboerne vil fastholde førstepladsen.

HÅNDBOLD: Det er ekstremt tæt i toppen af kvindernes ligagrundspil p.t.

Odense Håndbold topper rækken med 30 point, men Viborg HK har også 30 point, mens Team Esbjerg ligger med 28 point.

Derfor skal Odense holde tunge lige i munden onsdag aften, hvis fynboerne vil fastholde førstepladsen, for de orange har klart den sværeste modstander, når alle topholdene skal i aktion i midtugerunden.

Odense Håndbold tager imod Nykøbing Falster Håndbold, der i sin seneste kamp vandt 32-28 hjemme over Team Esbjerg og dermed netop banede vejen for, at Odense kunne indtage førstepladsen. Onsdag aften tager Esbjerg imod Horsens Elite Håndbold, mens Viborg HK får besøg af Skanderborg. De to gæstehold ligger henholdsvis tredjesidst og næstsidst i divisionen.

- Vi har ikke råd til at tabe point, konstaterer Odense Håndbold på sin hjemmeside - med fortsættelsen:

- Da vi spillede i Nykøbing (15. september, red.) blev det til en sejr på to mål, men det var en kamp, der bølgede frem og tilbage og var tæt langt hen ad vejen. Nykøbing kommer med en sejr over Esbjerg, og det må man formode har givet selvtillid. Holdet fik i den kamp vist, at selv om det mangler sin topscorer, Dione Housheer, så kan det stadig give topholdene kamp til stregen og snuppe point.

Annonce

Klar i forsvaret

Nykøbing-profilen Kristina Kristiansen har i denne sæson indtil videre leveret 70 assist til sine holdkammerater og sætter god fart i angrebsspillet.

På en sjetteplads med 19 point er Nykøbing på vej til at sikre sig slutspil.

- Vi skal stå klar i forsvaret, når Nykøbing kommer bragende, fastslår Odense Håndbold.

Hos Odense kæmper Nycke Groot, Jessica Quintino, Althea Reinhardt og Malene Aambakk alle med skadesproblemer og slitage. Og Helena Elver er fortsat langtidsskadet.

Kampen, der begynder 18.30, livestreames på Odense Håndbolds Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Bilist ville ikke standse for politiet: Var påvirket, kørte på stjålne nummerplader og havde intet kørekort

Annonce