Annonce
Sport

Odense Bulldogs henter ’årets danske spiller’ hos konkurrent

Gorm Topholt fortalte for nyligt til Kanal Frederikshavn, at han ville ud og se "om græsset er grønnere på den anden side". PR-foto
De næste to år får det fynske ishockeyflagskib glæde af ”årets danske spiller” i Frederikshavn White Hawks.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med den talentfulde forward, Gorm Topholt, for de kommende to sæsoner, afslører klubben i en pressemeddelelse.

Her beskrives den 24-årige som en holdspiller, der er garant for fight og som besidder ”den rigtige indstilling på- og udenfor isen”.

- Gorm Topholt er en stærk forward med et fortsat stort udviklingspotentiale, som fra den kommende sæson vil give os flere muligheder og styrke vores offensive spil. Han er desuden skarp i undertalsspillet og bliver derfor særdeles værdifuld og vigtig i netop disse situationer.

- Til trods for sin forholdsvis unge alder har Gorm masser af erfaring fra øverste hylde i Metal Ligaen, og med sin hidtil bedste sæson netop overstået er der lagt i støbeskeen til en brandvarm angriber, som træder ind på isen i den kommende sæson, udtaler adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, i pressemeddelelsen.

Gorm Topholt fik debut for White Hawks i 2013/14-sæsonen og har sidenhen været fast mand hos de nordjyske høge.

Annonce

Ville prøve noget nyt

Nu ser han frem til at komme på fynsk is.

- Jeg har længe haft et ønske om at prøve noget nyt, og udfordringen i at bringe Odense Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey og i slutspillet motiverer mig helt vildt. Jeg har selv gæstet Bulldogs med fyldte tribuner og en intens atmosfære, og det er ikke et sjovt sted at være som udehold - det skal vi tilbage til.

- Min erfaring, vindermentalitet, vildskab og endeløse vilje til at arbejde benhårdt glæder jeg mig til at introducere i Odense. Sidste sæson var rigtig god for mig, men det var kun starten og jeg håber at kunne fortsætte min udvikling i Odense Bulldogs og få mere ansvar."

Gorm Topholt står i seneste sæson for Frederikshavn White Hawks, noteret for 23 point i 52 kampe og blev kåret til årets danske spiller i klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Klumme: What matters most?

Svendborg

Lægger op til kompromis: Udvalgsformand vil give opsagte bådejere to års opsigelse

Annonce