Annonce
Sport

Odense Atletik har sat holdet til atletikturnering i Ejby

Den hurtigste løber i Odense Atletik i øjeblikket er 22-årige Jonas Gertsen, der er på trænings- og studieophold i Portland, Oregon. Foto: Odense Atletik/Steen Offersen

ATLETIK: Trods udfordringer med restriktioner fortsætter Dansk Atletiks vinterturnering for de bedste mellem- og langdistanceløbere.

Lørdag eftermiddag inviteres der til 4. runde, der afvikles som et 5 km-løb på landevej i Ejby ved Middelfart, skriver Odense Atletik i en pressemeddelelse.

- Odense Atletik stiller med syv aktive til stævnet i den vestfynske stationsby, som er værter for denne runde, siger Henrik Lund Jensen, pressekontakt i Odense Atletik og uddyber:

- Vi stiller op med Annika Fabrin hos kvinderne og Christian Blom Næss, Jonas Lyngvald Schmidt, Stefan Mølgaard Dall og Martin de Almeida hos de mandlige seniorer. Største placeringschancer i de store felter har Lasse Bjørn Jensen hos juniorerne og Henrik Lau i masterklassen.

- En håndfuld af vores bedste løbere stiller ikke til start denne gang af forskellige årsager. Andreas Lommer og Laura Valgreen døjer fortsat med skader, og to af vores gode løbere er i USA, siger Henrik Lund Jensen.

Lørdag den 24. april er der DM i 10 km landevejsløb i København samt 5 km for juniorer. Her forventes mellem 10 og 20 løbere fra Odense Atletik til start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce