Annonce
Sport

Obbekjær klar for italienske S.P.A.L.

Daniel Obbekjær skal vænne sig til den italienske provins Emilia-Romagna i Ferrara. Foto: Michael Svenningsen
18-årigt forsvarstalent udlejes resten af sæsonen til serie B-klub i Italien
Annonce

FODBOLD: Daniel Obbekjær har nu officielt skrevet under på en lejekontrakt hos den italienske serie B-klub S.P.A.L. resten af foråret. Der er allerede nu aftalt en fremtidig købssum mellem OB og S.P.A.L.

- Daniel er professionel helt ud til fingerspidserne, og han bidrager særdeles positivt til et godt træningsmiljø, hvor han arbejdsindsats altid har været forbilledlig både på og uden for banen. Nu har Daniel fået en stor chance for at spille sig til en fuldtidskontrakt i Italien, hvor han i S.P.A.L. skal vise sig frem i de næste seks måneder. Det er en rigtig stor chance, og vi ønsker Daniel held og lykke i Italien, siger sportschef i Odense Boldklub, Michael Hemmingsen.

- Det er samtidigt en rigtig god historie for Akademiet, der endnu en gang har uddannet en spiller til et niveau, der gør ham interessant for udenlandske klubber. Vi håber, han kommer til at klare det rigtig godt, og vi kommer helt sikkert til at følge hans udvikling tæt, tilføjer Michael Hemmingsen.

Italienerne er nedrykkere fra Serie A, og de indtager i øjeblikket en tredjeplads i serie B, mens deres U19-drenge er nummer fire i Primavera 1 foran hold som Inter, AC Milan og Juventus.

- Jeg har lært rigtig meget i OB, siden jeg skiftede dertil fra Næsby Boldklub, og jeg er taknemmelig for, at jeg allerede i april 2019 fik muligheden for en fuldtidskontrakt i klubben. Nu glæder jeg mig helt vildt til at prøve mig af i en anderledes fodboldkultur end den danske. Jeg vil rigtig gerne takke OB for at lade mig få chancen i S.P.A.L., og jeg ønsker alle i klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Søndagsnavne - med Thomas Helveg på vej i Sport Fyn-podcast, Dalum og Svendborg-Oure i testkamp og fynsk håndboldtalent til Tyskland

Annonce