Annonce
Sport

OB-træner optimistisk trods de seneste pointtab: Vi har det i egne hænder

Jakob Michelsen tror stadig på, det lykkes OB at komme i Mesterskabsspillet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Jakob Michelsen tror stadig på, at det kan lykkes OB at komme i top 6, selvom det i foråret er blevet til pointtab mod hold fra bunden af tabellen. Fynboerne kan selv afgøre det, mener træneren.

FODBOLD: Foråret har indtil videre været en omgang blandede bolcher for OB. Selvom det fynske mandskab har hentet en flot sejr på udebane mod FC Nordsjælland, så er det også blevet til ærgerlige pointtab mod holdene i bunden.

Blot ét point ud af seks mulige er det lykkes at hente i kampene mod AC Horsens og Lyngby, der ligger henholdvis sidst og næstsidst i tabellen. Oveni det har fynboerne ikke scoret i tre ud af fire ligaopgør på denne side af jul.

Trods disse fakta bevarer OB's cheftræner Jakob Michelsen troen på at indfri målsætningen for sæsonen - at komme i Superligaens mesterskabsspil ved at ende i top 6. Det fortæller han til OB's hjemmeside:

- I fire af de fem sidste kampe møder vi vores direkte konkurrenter, som også kæmper for at kvalificere sig til Mesterskabsspillet, så vores chancer er stadigvæk rigtig fine. Vi tror altid på, at vi kan vinde den næste kamp, og med det kampprogram vi har i vente, så er det op til os selv, om vi skal kvalificere os til Mesterskabsspillet, siger Jakob Michelsen til OB's hjemmeside.

Resterende OB-kampe i Superligaens grundspil

OB-Randers den 28. februar kl. 14

Sønderjyske-OB den 4. marts kl. 18

Vejle-OB den 7. marts kl. 20

OB-Brøndby den 14. marts kl. 16

AaB-OB den 21. marts kl. 17

Træneren vælger at fokusere på de positive tendenser frem for de negative, hvor OB'erne blandt andet har lukket ganske få mål ind.

- Vi har i de syv seneste kampe i 3F Superligaen maksimalt lukket et mål ind i kampene, og vi har kun tabt en af dem, hvor vi i øvrigt var i undertal. Så vi har forsvaret os godt, og det vidner om, at vi er inde i en stabil periode, hvor vi kontinuerligt laver point, fortæller Michelsen til OB's hjemmeside.


I fire af de fem sidste kampe møder vi vores direkte konkurrenter, som også kæmper for at kvalificere sig til Mesterskabsspillet, så vores chancer er stadigvæk rigtig fine.

Jakob Michelsen


I skrivende stund er OB tre point efter Sønderjyske på sjettepladsen, der giver adgang til det forjettede land, når Superligaens grundspil afsluttes den 21. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce