Annonce
Sport

OB-træner: Kløve næppe klar mod Vejle

Troels Kløve er her i duel med Rasmus Vinderslev. OB'eren spillede kun første halvleg, inden han gik ud med en skade og sandsynligvis ikke kan spille i Vejle på søndag. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen mener, at OB efter god anden halvleg var tættest på sejren.

Fodbold: Nok kommer Ryan Johnson Laursen tilbage efter karantæne på søndag i Vejle, men alt tyder på, at OB til den kamp kommer til at savne motoren Troels Kløve, der blev taget ud i pausen med en skade i Haderslev.

- Det bliver en kamp med klokken. Der er ikke så mange timer, inden vi skal spille igen, og når han ikke kunne spille anden halvleg, så er det ikke så sandsynligt at han kan spille på søndag, sagde træner Jakob Michelsen, der havde en blandet fornemmelse efter kampen.

- Vi var tættest på sejren i dag efter vores anden halvleg, hvor vi i første halvleg mangler noget rytme, fordi der er for meget duelspil. Fra pausen af sætter vi os på tingene og var det bedste hold i anden halvleg og skabte de største chancer.

- Når man kommer bagud hernede, så skal man være tilfreds med at kunne slå tilbage og vi viste igen god moral. Vi var tæt på med store chancer ved Okosun, Jebali og Opondo, så det er en med en blanding af ærgrelse og tilfreds med at få point for femte kamp i træk, at vi står her. Det var niende kamp i træk, at vi spiller til 0 eller til en og vi har kun tabt en af de sidste ni kampe. Vi leverer igen på et stabilt niveau, og det er noget af det, vi kan tage med videre, mente OB-træneren.

- Alle fire udskiftninger kommer ind og gør en forskel. Aron Elís Thrandarson og Janus Drachmann sørger for, at vi hænger tættere sammen, så vores pres kommer til at blive bedre end før pausen. Ayo Okosun og Bashki Kadrii hjælper os også. Der venter en ny tæt kamp på søndag i Vejle, sagde Jakob Michelsen, før spillerbussen vuggede hjem over Lillebæltsbroen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Fernisering i fire kunsttårne

Svendborg

Eksamensfri og karakterfri: Skolefolk vil åbne ny friskole i Tankefuld

Debat

Fyns Amts Avis mener: Ny sydfynsk friskole kan ramme megatrend

Annonce