Annonce
Fyn

OB-træner irriteret over tidudtrækning

Dommer Jakob Kehlet blev træt af at høre på, at OB-træner Jakob Michelsen anklagede Sønderjyske for ved mange lejligheder at trække tiden. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
OB's træner ville gerne have haft mere fart i spillet end dommeren.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen var dybt skuffet over at miste to point langt ind i overtiden.

- Vi føler, at vi har smidt to point, fordi vi fører i det 92. minut og ikke har følt os presset ned til sidst. Vi spiller en fornuftig kamp, er bedst i første halvleg, mens anden er mere jævnbyrdig. Vi putter mange af de rigtige ting i gryden, men kan godt spille potentielle chancer større. Men jeg kan ikke sætte en finger på spillernes indsats og indstilling, for de gør, hvad de kan, mente Jakob Michelsen, der fik et gult kort for brok.

- Vi var det bedste fodboldhold og vil ville mest. Jeg synes, at Sønderjyske konsekvent var for langsomme med at sætte spillet i gang hele tiden og jeg er ikke i tvivl, at det var en del af deres game plan. Vi ville gerne have fart i spillet og de tog sig umanerligt god tid, men i sidste ende er det jo dommeren, der styrer den del, og i sidste ende var det vores egen skyld, at vi lod dem score i overtiden, mente OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce