Annonce
Sport

OB: Svendsen er havnet tilbage i periferien

Sander Svendsen (tv.) kommer næppe i betragtning til OB's forårspremiere mod Lyngby. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Annonce

Niels Frederiksen bliver ikke træner i OB til sommer. Torsdag forlængede Brøndby med fynboen frem til sommeren 2023. Det oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.Han tiltrådte i vestegnsklubben i sommeren 2019 efter at have været dansk U21-landstræner. Siden har Brøndby solgt adskillige profiler, men trods en markant yngre trup har Niels Frederiksen og Brøndby alligevel haft resultaterne med sig.

-----

Sander Svendsen ser ud til at være langt ude i periferien af angribere i OB efter at være vendt hjem fra lejemålet i Brann Bergen. Sammen med Sveinn Aron Gudjohnsen fik han ikke et eneste minut på banen.

---------------------------------

Ryan Johnson Laursen, Jørgen Skjelvik og Jens Jakob Thomasen var helt udenfor med skader og det samme må formodes at gælde for målmand Sayouba Mandé.

------

Den unge OB-stopper Daniel Obbekjær skriver meget snart under på en lejekontrakt i den italienske serie B frem til sommer. Alt peger på, at han skal til Spal, der er nedrykker  fra serie A, men har ambitioner om at komme op igen. Han skal spille på U19-holdet dernede men træne med de voksne på førsteholdet.

-------

Bestyrelsesformand Niels Thorborg havde lige en passiar ved udskiftningsboksen med træner Jakob Michelsen få minutter før det sidste fløjt.

----

Rasmus Nejstgaard er ny kommunikationschef i OB med tiltrædelse den 1. februar. - 
Jeg har siden september 2018 været en del af holdet i OB, hvor jeg har været ansat som digital manager og kommerciel kommunikationsmedarbejder, siger han. Han afløser Thomas Bansø, der er blevet offer for besparelser i forbindelse med det økonomiske åg, som COVID-19 har betydet for OB. Nejstgaard har sjovt nok i fem år haft et lignede job i Esbjerg fB, så han hilste på en del af de medrejste vestjyder.

-------

OB's streaming fra kampen blev en betinget succes. Og derfor var fyens.dk's livedækning fra kampen også mangelfuld. Efter få minutter af anden halvleg faldt signalet ud, og vendte aldrig tilbage. Man så kun OB's første to mål. Vi beklager.

------


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce