Annonce
Sport

OB-stopper vil slukke nedrykningssnakken omgående

Kasper Larsen (tv.) vil gerne lykønske Emmanuel Sabbi med en scoring som her i en tidligere hjemmekamp. Det må gerne ske igen mod Vejle fredag aften. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Kasper Larsen vil være med til at besejre Vejle for første gang i denne sæson.

FODBOLD: OB's erfarne stopper Kasper Larsen ved godt, hvad hjemmekampen mod Vejle handler om.

- Det er mange kampe tilbage i slutspillet, og det er ikke alt eller intet for de to hold, for der er stadig mange muligheder for at skrabe point sammen. Men vi vil vinde, fordi det handler om  at skrabe point sammen og tage dem nu, så kan vi slukke snakken om bunden hurtigst muligt. Det er sjovere, siger han, der har været med til at tabe to gange til Vejle i grundspillet, men kun var med de sidste fem-ti minutter på pløjemarken i Nørreskoven i grundspillet efter en skade.

- Banerne har været en fuldstændig katastrofe. Setuppet er slet ikke gearet til at starte turneringen så tidligt, men det er ens for alle hold. Men det har kendetegnet kampene i denne sæson. Både det tekniske og tempomæssigt har været noget helt andet. Hvis der har været mudder i feltet, så har man skulle tænke sig om, når man spillede bolden ud fra feltet ved målspark. Man har skullet vurdere, hvornår man turde sætte bolden på spil, siger Kasper Larsen og håbet, at Nature Energy Park har blomstret flot siden blamagen den 14. marts mod Brøndby - en kamp der kostede Jakob Michelsen trænerlivet.

Annonce

Video-kiggeri spredes

- Der har været snak om, at vi træner mere dagen før kampen.  Effektivt er vi jo ikke så længe på banen, og går jo også rundt ind imellem. Rent fysisk er det ikke så iøjnefaldende. Video ser vi mere i løbet af ugen og ikke før den sidste træning. Indtil videre har det været lidt mere splittet op, siger Kasper Larsen om den længere træning dagen før en kamp.

- Med ny træner med andre tanker får vi ikke ændret det hele på én gang. Michael Hemmingsen laver det jo, fordi han mener, at det kan styrke os, så vi er godt rustet. Det viste mod AaB, hvor der var god power og vilje. På en dårlig dag i Horsens fik vi alligevel et point. I første halvleg blev vi for bagtunge og stod for langt tilbage. Vi fik ikke spillet os ud af deres pres, og de fik presset os. Det blev bedre efter pausen og specielt til sidst, mener OB-stopperen.

- Vi har haft to svære udekampe og fået fire point. Vi ville gerne have haft seks point, men om det er Sønderjyske, Vejle eller Horsens, så er der ingen nemme hold. Der er ingen walkover i Superligaen - heller ikke i kvalifikationsspillet, fastslog Kasper Larsen efter sammenlagt 80 minutters let træning på bane 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Friskoler byder ny skole velkommen: - Der er plads til flere i Svendborg

Annonce