Annonce
Fyn

OB-sportschef: Hemmingsen ser tilbage på en uforglemmelig sæson

Sportchef Michael Hemmingsen evaluerer sæsonen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Sportschefen i OB, Michael Hemmingsen, ser tilbage på en mærkværdig sæson, men fremhæver et U19-mesterskab og debut til mange akademispillere som nogle af lyspunkterne i corona-præget sæson.
Annonce

FODBOLD: Superligasæsonen 2019/20 blev den længste nogensinde, takket være en uforudset coronapause fra midten af marts til 1. juni. Trods et erklæret mål om at komme i top 6, er Michael Hemmingsen tilfreds med blot at være en enkelt kamp fra europæisk fodbold.

OB tabte som bekendt playoff-finalen mod AGF med 1-2 i Aarhus. Forinden havde OB slået Randers og Horsens ud i kampen om at nå finalen i Aarhus.

- Da det stod klart, at vi ikke skulle i mesterskabsspillet, fik vi det bedste ud af kampene i gruppespillet, hvor vi endte på en syvendeplads, så vi for anden sæson i træk blot var en sejr fra at skulle spille europæisk fodbold. Det fortjener spillertruppen og trænerteamet ros for, fortæller Michael Hemmingsen.

Her er OB's fire træningskampe

Torsdag den 27. august kl. 11.00: OB - AC Horsens

Mandag den 31. august kl. 15.00: OB – Brøndby IF

Fredag den 4. september kl. 15.00: AaB - OB

Mandag den 7. september kl. 19.15: OB - FC Midtjylland (Spilles i Slagelse for at teste VAR)

OB starter Superligasæsonen hjemme mod FC København søndag den 13. september på Nature Energy Park.

I den kommende sæson er Superligaen reduceret fra 14 til 12 hold. Der skal findes to nedrykkere.

Annonce

Ungdomsspillere på vej frem

Et hav af skader i OB-truppen gav plads til en lang række af klubbens akademispillere, der også var med til at vinde U19-mesterskabet.


Da det stod klart, at vi ikke skulle i mesterskabsspillet, fik vi det bedste ud af kampene i gruppespillet, hvor vi endte på en syvendeplads, så vi for anden sæson i træk blot var en sejr fra at skulle spille europæisk fodbold

Michael Hemmingsen, sportschef i OB


- Mens vi kæmpede med resultaterne i Superligaen, viste vi en flot styrke i U19 Ligaen, hvor vi i starten af juli kunne fejre, at det danske mesterskab er tilbage på fynsk jord. Vi vandt guld på både et stærkt fællesskab og en række imponerende enkeltpræstationer, og i slutningen af superligasæsonen fik mange fynske fodboldfans også øjnene op for Max Fenger, der tidligere havde stået for en god portion scoringer i U19 Ligaen, siger Hemmingsen.

Han fremhæver desuden spillere som Christian Vestergaard, Tarik Ibrahimagic og Rasmus Nissen, der på samme måde skal forsøge at gøre sig bemærket på superligaholdet i den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce