Annonce
Sport

OB-spillere ind i normalt testforløb igen

OB-angriberen Mikkel Hyllegaard løb et par ture ekstra til bip-testen i Ådalen. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Christian Vestergaard og Mikkel Hyllegaard så allerbedst ud i de fysiske tests.
Annonce

FODBOLD: Selv om Jens Jakob Thomasen måtte blive hjemme en enkelt dag på grund af mistanke om at have været for tæt på en corona-smittet, så var der ingen alarm, der ringede og Thomasen er med til træning igen.

Og OB meddeler, at spillerne, staben og administrationen efter juleferien blevet testet for covid-19 ekstra mange gange. Tre gange er alle blevet testet for covid-19, og alle tre gange har det været med udelukkende negative testsvar.

På et tidspunkt måtte Rasmus Reihdar Nissen vente med at komme til træning, fordi han ifølge træner Jakob Michelsen først skulle fremvise to negative tests, men ung-angriberen er med igen.

For at være på den sikre side efter juleferien har alle indendørs faciliteter været lukket ned for OB's Superligahold, indtil der var kommet tre negative testsvar fra alle mand. Mandag eftermiddag scorede OB hattrick i forhold til negative testsvar, og derfor var der fra og med tirsdag åbnet i Superliga-huset for spillertruppen og staben, så hverdagen er blevet mere normal for førsteholdsspillerne, der ellers i begyndelsen kørte direkte fra kunstgræsbanen i Ådalen og hjem i bad.

Testproceduren vender også tilbage til det normale, og det betyder, at fremadrettet tester OB truppen, staben og administrationen hver mandag præcis som inden juleferien.

Annonce

Vestergaard sejest

De fysiske tests er ved at være overstået. Den unge forsvarer Christian Vestergaard var hurtigst på 1000 meteren på Odense Atletikstadion efter at have været skadet i meget lang tid. Lynhurtige Mikkel Hyllegaard var bedst i bip-testen og to et par ekstra ture, da den næstbedste Troels Kløve ikke kunne mere i testen, der foregår med hyppigere og hyppigere løb mellem to kegler.

Kasper Larsen siger til ob.dk, at han er imponeret over træningstilstanden og er optimist.

OB er inden de sidste ni kampe i grundspillet blot fire point fra en plads i top seks, og særligt slutningen på efterårssæsonen, hvor der blev taget fem point mod AaB, FCM og FCK er fundamentet for stopperens optimisme.

- Alt kan ske i dette forår. Jeg synes, vi sluttede rigtig godt af mod nogle af rækkens stærkeste mandskaber. Den mentalitet, energi og ærgerrighed vi viste i slutningen af efteråret skal vi tage med ind i forårssæsonen, for jeg tror på, at det kan blive en af nøglerne til, at vi går en succesfuld forårssæson i møde, siger Kasper Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce