Annonce
Sport

OB’s Sveinn Aron Gudjohnsen forfremmes

Selvom det endnu ikke er blevet til ret meget spilletid i OB for Sveinn Aron Gudjohnsen, der er på leje, har han scoret et særdeles vigtigt mål for OB. Det blev sparket ind 3. december til 1-1 mod AaB. En kamp som OB endte med at vinde 2-1. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der har frem til nu ikke været meget succes at berette om for Sveinn Aron Gudjohnsen under opholdet i OB, til gengæld ser det anderledes positivt ud for islændingen i landsholdsregi.

FODBOLD: OB’s islandske angriber Sveinn Aron Gudjohnsen – der er lejet af den italienske klub Spezia – får ikke flere kampe ved ved det igangværende U21 EM.

Han er nemlig blevet forfremmet til A-landsholdet, der spiller VM-kvalifikation.

For nylig stod Sveinn Aron Gudjohnsen overfor OB’s målmand Oliver Christensen, da Island mødte Danmark i en U21-kamp. Her begik Oliver Christensen et klodset straffespark, som netop Sveinn Aron Gudjohnsen blev sat til at sparke.

Annonce

Her gjorde Oliver Christensen sin fejl god igen ved at redde straffesparket fra sin islandske klubkammerat, der ikke formåede at vise sin ellers fine sparketeknik frem, hvilket dog ikke skal tage noget for Oliver Christensens redning.

Sveinn Aron Gudjohnsen kom dog på tavlen ved U21 EM, hvor han scorede mod Rusland. Nu er han så blevet forfremmet til A-landsholdet, der – ligesom Danmark – forsøger at kvalificere sig til det omdiskuterede VM i Qatar.

Tiltrængt succes

Allerede onsdag 31. marts kan Sveinn Aron Gudjohnsen få debut på A-landsholdet, når Island møder Liechtenstein på udebane klokken 20.45, hvor islændingene er storfavoritter.

Man må formode, at Sveinn Aron Gudjohnsen i øjeblikket får tanket godt med selvtillid på kontoen, der formentlig har været godt tømt efter en periode i OB, hvor han har haft meget svært ved at tilkæmpe sig spilletid, siden han kom til i sommeren 2020.

Ind til nu er det kun blevet til 109 minutter i den stribede trøje i Superliga-regi fordelt ud over syv kampe, hvor det er blevet til én enkelt scoring, der faldt mod AaB.

Hans lejekontrakt løber sæsonen ud, hvorefter han vender tilbage til italienske Spezia, med mindre altså OB skulle beslutte sig for at veksle lejekontrakten til en permanent aftale.

Onsdag optager Sport Fyn et nyt afsnit af podcasten Abildtrup & Rasmussen, hvor Oliver Lund er gæst. Der uddeles præmier i form af en OB-trøje og en bog blandt dem, der stiller et spørgsmål på Sport Fyns Facebook-side eller via mail sporten@sportfyn.dk inden onsdag klokken 9. Podcasten vil kunne findes på Fyens.dk og Faa.dk i løbet af onsdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce