Annonce
Fyn

OB's reserver kæmpede sejren hjem mod Brøndby

Sander Svendsen er ude i kulden af superligatruppen. For reserverne holdt han sig mandag varm med et straffesparksmål i Brøndby. Foto: Jonas E. Nielsen/OB
Reserveholdet var mandag i aktion mod Brøndby, hvor Sander Svendsen og Mikkel Hyllegaard kom på tavlen i en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr.
Annonce

FODBOLD: OB's reserver var mandag eftermiddag i aktion mod Brøndbys ditto. OB stillede op i en slagkraftig offensiv opstilling, med flere etablerede førsteholdsspillere, der af forskellige årsager ikke var med i søndagens 1-1-kamp mod FC Nordsjælland.

Både Oliver Lund og Aron Thràndarson, der fik henholdsvis 45 og 23 minutter i den kamp, var dog igen ude at få luftet spillerstøvlerne mandag ved Brøndbys anlæg.

Sveinn Aron Gudjohnsen optrådte for første gang i en OB-trøje, da den 22-årige var at finde helt fremme i OB-reservernes startopstilling. Han kom frem til et hovedstød i en ellers chancefattig første halve time. Men herefter gik det stærkt.

Reserveholdets startopstilling mod Brøndby

Sayouba Mandé - Ryan Johnson, Daniel Obbekjær, Marco Lund, Oliver Lund - Magnus Saaby Mikkel Hyllegaard, Aron Thràndarson - Max Fenger, Sander Svendsen, Sveinn Aron Gudjohnsen

Brødbys Jens Martin Gammelby bragte hjemmeholdet i front efter 28 minutter, inden Max Fenger fremtvang et straffespark, som Sander Svendsen sendte i nettet. Kort før pausen var det så Svendsen tur til at være i oplæggerens rolle, da han sendte bolden ind til Mikkel Hyllegard der scorede sikkert.

- Jeg synes, at det var en rigtig holdsejr. Det er stærkt, at vi vinder mod et godt besat Brøndby-hold, og jeg synes, vi vinder kampen fortjent. Fraregnet små 20 minutter i anden halvleg synes jeg, at vi er stærke i vores organisation, vores struktur og vores presspil, sagde reserveholdstræner Henrik Hansen til ob.dk efter kampen.

Ryan Johnson Laursen, der længe har været ude med en skade, fik sine på forhånd planlagte 30 minutter på banen, og ser dermed ud til snart at kunne tørne ud for superligaholdet igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce