Annonce
Fyn

OB's pokalmodstander har trukket stikket

BSF's sportschef Danny Hoffensetz vil gerne have samme vilkår som OB inden pokalkampen mod fynboerne den 11. november. Foto: Facebook
Danmarksserieklubben BSF's turnering er slut og spillerne må kun træne med ti mand før pokalkampen mod OB.
Annonce

Fodbold: OB har trukket Danmarksserieklubben Ballerup-Skovlunde (BSF) i næste runde af Sydbankpokalen med kampstart i Ballerup onsdag den 11. november kl. 13.30.

Problemet er bare, at regeringen har lukket ned for al kampaktivitet for Danmarksseriehold og nedefter.

Turneringen er sådan set slut for BSF og holdet må ikke træne med mere end ti spillere på banen.

- Der er udfordringer. Vi har været i dialog med Divisionsforeningen, fordi man har sagt, at man nu betragter pokalturneringen som en professionel turnering, der er undtaget de nye restriktioner. Så må det også gælde for de mindre klubber, der stadig er med i turneringen, selv om vi er voksen-amatører og ikke professionelle som OB, siger sportschef Danny Hoffensetz til Sport Fyn.

Han håber, at der snarest kommer en afklaring.

- Som det er nu, så er Danmarksserien indstillet på den her side af nytår og vi må ikke træne i andet end i grupper på ti. Vi er i forvejen underdog mod OB og det bliver da ikke mindre med de retningslinjer, der gør forskel på holdene, og som gør, at vi nu også bliver ramt på vilkårene, siger Danny Hoffensetz.

- Det er jo ikke optimal forberedelse at spille fem mod fem til træning ind til den 11. november. Alle hold har behov for at træne 11 mod 11 for at kunne afprøve nogle ting og simulere kampsituationer, tilføjer Danny Hoffensetz.

BSF gik overraskende videre til kampen mod OB, da Ballerup-klubben slog 1. divisionsnedrykkerne fra Næstved ud efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Iøvrigt passer det ikke, at OB er det eneste fynske hold, der er tilbage i pokalturneringen. Odense Q's kvinder skal spille kvartfinale den 21. november kl. 13.00 mod Aalborg Freja ved Marienlystcenteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce