Annonce
Sport

OB's Oliver Christensen i feberredning

Oliver Christensen fik akkurat repareret sin egen fejl med en akrobatisk redning sekunder før tid. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen

OB-keeper Oliver Christensen lavede en vanvittig redning i de sidste sekunder af kampen. Han var faret ud af sit mål for at heade bolden væk, men den havnede for fødderne af Bassala Sabou, der sendte bolden mod det tomme mål. Mirakuløst nåede OB-keeperen tilbage og ragede bolden uden om stolpen en meter fra målstregen.

---------

Jesper Hansen, tidligere OB-direktør, var opmærksom observatør til kampen. Det skyldes nok, at han hjælper AC Horsens lidt. Allerede tirsdag skal AC Horsens møde Randers FC på udebane.

-------

Thomas Helveg, en af OB's absolut største spillere, der har 108 A-landskampe på bagen, stod uden for hegnet og så på og fik senere selskab af den tidligere OB-stopper Anders Møller Christensen. Helveg er U19-assistent for landsholdet. Der var ikke mange U19-spillere på OB's hold, før Christian Vestergaard blev skiftet ind med en halv time igen.

------.

OB's scout Ole Nielsen har fået forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2022.

-----

U19-træner Kim Engstrøm vil følge onsdagens lodtrækning til Youth League nøje. Han ser gerne, at OB trækker slovakiske Zilina på hjemmebane, mens det ser mere sort ud, hvis det bliver Eusebios gamle klub Benfica fra Lissabon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Venstre-forslag: Opret et Borgerklimaråd i Svendborg, som kan deltage i planlægningen af større energiprojekter

Langeland

Bilist ville ikke standse for politiet: Var påvirket, kørte på stjålne nummerplader og havde intet kørekort

Annonce