Annonce
Sport

OB's midtbaneprofil har udløb til sommer: - Både jeg og OB har været afventende i forhold til fremtiden

Det har været svært for Jens Jakob Thomasen at prioritere ønskerne for fremtiden - men han mener det bliver lettere, som tingene kommer ind. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jens Jakob Thomasen og OB havde begge ved sidste kontraktforlængelse en klar forventning om et klubskifte og dermed et salg, men det blev ikke en realitet - og nu kan midtbaneprofilen handle frit.

FODBOLD: Til sommer har OB's anfører Jens Jakob Thomasen udløb på sin kontrakt med den fynske klub - og dette har sat gang i overvejelserne for fremtiden.

OB's midtbaneprofil indgik i 2019 en forlængelse med klubben. Målet med den aftale var, at kontraktforlængelsen skulle kulminere i en form for salg. Dog er Jens Jakob Thomasen stadig en del af OB, og det har nu gjort, at han siden 1. januar frit har kunne forhandle med klubber.

- Det er en spændende situation at stå i. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så det er lidt uvant, men det er spændende at høre rundt omkring, hvad der er af muligheder, og jeg lytter sådan set til det hele – også til OB, fortæller Jens Jakob Thomasen til Bold.dk og tilføjer:

Annonce

- Min situation, hvor jeg kan hentes gratis, kan åbne nogle døre, som jeg måske ikke havde mulighed for før, og det marked er interessant at mærke sig selv i.

Udlandet er en mulighed

Jens Jakob Thomasen har spillet 179 kampe for OB, og i den indeværende sæson er det blevet til 21 kampe, hvor han er noteret for to mål og et oplæg - og da der ved seneste kontraktforhandling var snak om salg, undersøger midtbaneprofilen sine muligheder.

- Der blev i forbindelse med den gamle kontrakt lagt op til et skifte og et ønske om at prøve sig selv af et andet sted, så det er lidt med det in mente, at både jeg og OB har været lidt afventende i forhold til at afklare fremtiden, fortæller Jens Jakob Thomasen og tilføjer:

- Jeg kan høre, hvilke pakker der er derude, og det er egentlig, hvad der ligger i det endnu, men jeg vil også understrege, at beslutningen ikke er truffet endnu. Jeg er også i en løbende dialog med OB om, hvordan en forlængelse skulle se ud og komme i stand, men de kender også min situation.

OB anføreren vil ikke komme ind på, hvilke klubber der har vist interesse, men han kan løfte sløret for, at der både er danske og udenlandske klubber blandt.

- Jeg er åben for det meste. Det har været svært på forhånd at sige, hvad det specifikt er, man vil have. Der er flere ting, der spiller ind, og det bliver jo efterhånden nemmere for mig at forholde mig til, som tingene kommer ind.

-Det er jo en konkret vurdering fra pakke til pakke, og det skal så holdes op mod den pakke, der er i OB, fortæller Jens Jakob Thomasen.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Unge begår forbrydelser for at gå viralt: Video kan være det egentlige motiv bag betonklodssag

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Se video: For Laura er drømmescenariet en vuggestue i Vester Skerninge

Ærø For abonnenter

36 nye boliger skudt til hjørne på grund af 'væsentlig retlig mangel': - Vi har ikke været opmærksomme nok

Debat

Læserbrev: Vækst, vækst og vækst gentages unuanceret og lettere overbærende i al færgedebat

Debat For abonnenter

Færgedebat fuld af ubekendte

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Navne For abonnenter

Pigen fra Nordjylland blev en lykkelig lyriker på Sydfyn

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Sport

Fransk tv på Christian Eriksen-jagt på Søndre Boulevard

Svendborg

Varsel om forhøjet vandstand: Svendborg Havn er forberedt

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

faa.dk

Podcast: Derfor står Langeland over for kæmpebesparelser

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Nødråb fra Lyø: Hvem vil komme over og vaccinere de sidste?

Faaborg-Midtfyn

Betonklodssag griber om sig: Endnu en mindreårig er sigtet - og flere hændelser er dukket op

Annonce