Annonce
Sport

OB's Jeppe Tverskov deltager i velgørenhedsinitiativ sammen med Melvin Kakooza, Gulddreng og Kasper Hjulmand

Jeppe Tverskov dannede igen forsvarsduo med Alexander Juel Andersen, da Kasper Larsen fortsat er skadet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jeppe Tverskov virker til at være en mand, der nyder at holde sig i gang. For nylig kom det frem i en pressemeddelelse, at han deltager i velgørenhedsinitiativet Digital Fodbold Festival - der finder sted i uge 7 og 8 - sammen med stjerner som komikeren Melvin Kakooza, musikeren Malte Ebert kendt som Gulddreng, Tottenham- og landsholdspilleren Pierre-Emile Højbjerg samt landstræner Kasper Hjulmand.

-------

Samtidig er Jeppe Tverskov godt i gang med en uddannelse på SDU, fortalte han op til kampen til OB.dk. Mere konkret er han i gang med uddannelsen HD, der er en diplomuddannelse i erhvervsøkonomi.

-------

Et lidt anderledes interview kunne man læse på AC Horsens hjemmeside, der op til kampen havde givet ordet til den nu tidligere OB'er Jacob Buus, der blev vejet og fundet for let af OB i sommeren 2018.

- Det betyder selvfølgelig lidt ekstra at møde OB, det er ingen hemmelighed. Jeg føler ikke, at der blev kigget min vej, da jeg spillede i OB, og jeg synes, at de tog fejl i deres vurdering af mig. Jeg gjorde meget for OB og omvendt, og jeg fik ting med på min vej, der ikke var værdigt for mig, fortæller Jacob Buus og fortsætter:

- Jeg er fra Odense, og klubben betyder meget for mig, så det var ikke fedt at blive lukket ud af bagdøren, men jeg er pisse stolt over at få muligheden for at gøre en forskel mod dem for AC Horsens. Jeg vil gerne understrege, at jeg er kommet videre, men jeg er selvfølgelig klar til at vise, at de tog fejl af mine evner, lyder det fra Buus.

-------

På tribunen sad blandt andet OB's sportschef Michael Hemmingsen, og lige bag ham storaktionær og bestyrelsesformand i OB Niels Thorborg

-------

Emmanuel Sabbi var tilbage for OB efter to kampes fravær grunden en karantæne, han fik for at pådrage sig to gule kort mod Lyngby.

-------

Søndagens kamp mellem AC Horsens og OB blev vist på Eurosport 2, der forud for opgøret bragte et interview med Bashkim Kadrii, der blandt andet blev spurgt om, hvad han synes om at få nummer 12 i OB, som ellers er fansenes nummer. Til det svarede han: ”Jeg får mit trøjenummer nummer 12 og finder så ud af, at det er fansenes nummer. Det var selvfølgelig en ære at få det nummer, men øhh, det er klubben, der har udleveret det til mig, så mere er der ikke i det,” lød det fra den hjemvendte angriber, der havde fået at vide af klubben, at der ikke var andre numre. Nu har Bashkim det så til låns frem til sommer.

Apropos Eurosport 2. Så var de tidligere fodboldspillere Mikkel Bischoff og Flemming Povlsen til stede på stadion. Begge gør sig nu som eksperter.

-------

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aflyst boligmesse blev startskuddet for et år med corona på Sydfyn: Da han tændte telefonen, var verden på den anden ende

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce