Annonce
Fyn

OB's Jens Jakob Thomasen er færdig for i år

Jens Jakob Thomasen (th.) scorede for nylig mod Sønderjyske og bliver her fejret af Jeppe Tverskov, der døjer med en lyskeskade. Kasper Larsen er såvidt vides ikke skadet. Jens Jakob Thomasen udgik i fredags i Randers med en brækket tå. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
OB alvorligt udfordret på den centrale midtbane, hvor også Janus Drachmann var meldt skadet til kampen i Randers forleden.
Annonce

FODBOLD: OB's spilstyrer og midtbanespiller Jens Jakob Thomasen har brækket en tå og er ude resten af 2020.

Fredag aften blev midtbane-kreatøren Jens Jakob Thomasen skiftet ud efter 22 minutter, da OB mødte Randers FC på Cepheus Park.

En scanning har nu vist, at Thomasen har brækket en tå, og dermed kommer han ikke til at spille mere i dette år.

Jens Jakob er ved godt mod og står nu først overfor en pause og så genoptræning. Han håber at være på banen igen, når spillerne er tilbage efter juleferien i det nye år, meddeler OB.

Janus Drachmann kunne være et alternativ, men var skadet til kampen i fredags. Det kan ligne, at Troels Kløve skal spille den kontrollerende plads på den centrale midtbane, hvor også Moses Opondo og Aron Elís Thrandarson kan komme i spil.

- Vi mistede noget momentum, da Thomasen gik ud, sagde OB-træner Jakob Michelsen umiddelbart efter nederlaget i fredags.

Jens Jakob Thomasen har tidligere været uheldig med skader i sin karriere. I januar kom han i klemme i en sandwich mellem to russere under træningslejren i tyrkiske Belek, men kom så tilbage i form efter skulderskaden, da nedrykningsspillet gik i gang, da OB havde misset vejen til top seks.

Annonce

Syv andre skadet

Før kampen i Randers blev det fredag også meldt ud, at Alexander Juel Andersen, Mart Lieder, Max Fenger og Tarik Ibrahimagic var på skadeslisten.

Både Alexander Juel Andersen og Mart Lieder genoptræner. Sidstnævnte har ytret optimisme og tro på, at han kan komme i spil inden jul.

Både Janus Drachmann og Jørgen Skjelvik stod begge opført i den kampklare trup, men begge var på umærkelig vis så alligevel skadet få timer efter i Randers.

Jørgen Skjelvik var gået ud under fredagens træning med lyskeproblemer, mens Sport Fyn endnu ikke har lokaliseret, hvad anfører Janus Drachmann nu fejler efter at have været ude i mange måneder og først nu er kommet tilbage. 18-årige Mathias Brems var af samme grund med i truppen på grund af Jørgen Skjelviks problem.

Mod slutningen af kampen i Randers ramte det så også kamp-anfører Jeppe Tverskov, der fik et riv i den ene lyske, satte sig ned og bad om at blive skiftet ud, så skaden ikke blev forværret og overlod anfører-bindet til Kasper Larsen

AaB spillede lørdag 0-0  i Herning mod Midtjylland. Til den kamp manglede nordjyderne de skadede Mathias Ross, Oscar Hiljemark og Tim Prica. Det portugisiske fund Pedro Ferreira var fraværende på grund af karantæne, men altså klar til OB-kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Sundhedshus i Vester Skerninge pakker sydfrugterne: - Vi mister noget, der har været her i flere generationer

Annonce