Annonce
Fyn

OB-profiler hænger i en tynd tråd før AaB-kamp

OB-angriberen Sveinn Aron Gudjohnsen kom ind i slutningen af kampen mod Randers og skabte i det mindste noget tumult i Randers-felter. Foto: Henning Bagger
Måske kommer Sveinn Aron Gudjohnsen for alvor i spil for OB, der er uden Jens Jakob Thomasen og formentlig Jeppe Tverskov og Jørgen Skjelvik.
Annonce

Fodbold: Det trækker op til, at OB må undvære andre profiler end Jens Jakob Thomasen, når fynboerne forsøger at skabe spænding om top seks-feltets sammensætning i fredagens hjemmekamp mod favoritterne fra AaB.

Thomasen er som bekendt ude af spillet resten af kalenderåret med en brækket tå, men også andre normalt sikre navne er stærkt tvivlsomme til opgøret, der markerer slutningen på første halvdel af grundspillet i Superligaen.

Hverken Jeppe Tverskov eller Jørgen Skjelvik var med ved holdtræningen onsdag på banerne ved Falen, hvor malermester Hasib Ibrahimagic gjorde holdt i sin frokostpause i malermester-bilen for at se sønnike Tarik Ibrahimagic, der var med igen til træning efter, at en skade holdt ham ude i weekenden.

Chefstopper Jeppe Tverskov gik ud mod slutningen af kampen i Randers med en lyskeskade og den norske venstre back Jørgen Skjelvik tog slet ikke med til Kronjylland af samme årsag, men ingen af dem var altså i stand til at træne med holdet onsdag, men har formentlig lavet nogle øvelser indendørs i Superliga-huset, hvor de også har fået behandling.

De to får en sidste chance for holdtaktisk træning torsdag formiddag.

Hverken Mart Lieder, Alexander Juel Andersen eller Max Fenger er på grund af genoptræning eller skader aktuelle til AaB-kampen.

Det er spændende, om Jakob Michelsen lytter til Sport Fyns konstruktive opfordring efter Randers-kampen om at bruge klubbens to islændingene noget mere, hvis man vil spille mere fysisk og simpelt på de bløde og ophovne baner.

Annonce

Gudjohnsen varmt emne

Sveinn Aron Gudjohnsen kunne være et varmt emne i front, hvor OB'erne er temmelig spagfærdige. Så må Issam Jebali og Mads Frøkjær-Jensen, der havde det svært i Randers, kæmpe om offensiv-positionen på venstre fløj, hvis OB igen spiller 4-3-3. Aron Elís Thrandarson var ikke med ved onsdags-træningen - Sport Fyn ved ikke hvorfor.

Uden Jørgen Skjelvik og Jeppe Tverskov er Oliver Lund og Marco Lund næsten selvskrevne til to positioner i forsvaret.

Janus Drachmann var også erklæret skadet mod Randers, men trænede onsdag, og det er spændende at se, om han kan holde til AaB-kampen overhovedet.

Moses Opondo erklærer, at han for tredje eller fjerde gang siden sommeren 2019 er tæt på noget brugbar kampform, der kan gøre ham til en spiller i startopstillingen.

- Der skulle lige bankes lidt rust af. Kampformen er der ikke helt endnu, men den kommer af at spille mere og træne mere. Jeg er sikker på, at det nok skal komme, fastslår Opondo over for ob.dk..

De mange skader og tvivlsomme spillere betyder, at de unge Daniel Obbejær, Christian Vestergaard, Robin Østrøm, Tarik Ibrahimagic, Mathias Brems, Rasmus Nissen og Mikkel Hyllegaard alle var med til onsdags-træningen og flere af dem kan komme i spil til fredags-kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fordrukken kvinde sov på perron

Annonce