Annonce
Sport

OB-manager Hemmingsen: Vigtigt point på svær dag

OB-manager Michael Hemmingsen smed med Janus Drachmann, Sveinn Aron Gudjohnsen og især Ayo Okosun noget mere fysik ind mod slutningen af kampen, og det gav pote sekunder før den ordinære spilletids udløb. Foto: Scanpix/Claus Fisker.
OB-manager mente, at holdet var for passivt før pausen.

FODBOLD: OB's manager Michael Hemmingsen var ked af første halvleg i Horsens, men glad for, at hele holdet arbejdede for at få noget med i sidste ende.

- Vi var for passive i kampens start. Vi fik ikke sat os på det, som vi gerne ville og kom lidt efter på for meget. Vores aggressivitet og i spillet fremefter bliver bedre i anden halvleg, mente Hemmingsen.

- Der skete det, som ikke så gerne skal ske i Horsens, og vi fik ikke taget fat i det, og det ærgrer os. Men jeg er rigtig glad for, at vi på en svær dag til sidst i kampen for point, og vi har også et forsøg, hvor de redder på målstregen. På en dårlig dag er det vigtigt ikke at tabe, mente Michael Hemmingsen.

Ifølge OB-manageren stod det søndag formiddag klart, at Oliver Christensen ikke kunne tage med til Horsens på grund af sygdom, som Hemmingsen på grund af EU's persondata-forordning ikke må sige noget om i detaljer.

-Vi regner med at have ham med på fredag mod Vejle. Jeg hørte, at Hans Christian Bernat havde noget med armen, men jeg er ikke sikker, fastslog OB-manageren.

- Det var godt, at hele holdet skubbede på sammen for at få noget med herfra, og der er nogen, der bliver ved at kværne, men vi har allesammen bidraget. Det er alfa og omega at få noget med herfra, og så kan vi altid senere vurdere, om vi skulle have grebet den her kamp anderledes an, og om vi kan lære af det. Horsens virker ikke som om, at det er et hold, der har lagt sig. De kæmper og prøver på deres måde og gør det svært for modstanderen, mente Michael Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Langeland

Klumme: What matters most?

Svendborg

Lægger op til kompromis: Udvalgsformand vil give opsagte bådejere to års opsigelse

Annonce